2777
2789
عنوان

مردمتاهل

927 بازدید | 60 پست

یه مردمتاهل هست تومحل کارم. به شدت کلید کرده رو من. هر چی کم محلی کردم و مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم بیخیالم شه باز دوباره یجوری اذیت میکنه. متاسفانه کارمم طوریه زیاد برخورد داریم باهم. چیکار کنم. چه برخوردی کنم که بره پی کارش. نمیتونم به خانمش بگم. نمیتونم کلا این قضیه رو به کسی بگم چون ادم قابل اعتمادی اونجا نیس حرف درمیارن همینجوری برا ادم.

خانومش چکار کنه با مرد هرزه، بدبخت یا باید طلاق بگیره یا بیخیال بشه با انتر زندگی کنه، بنظرم برو به رئیس یا حراست بگو بهش تذکر بدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم کینه ایی هست میترسم مشکل درست کنه برام

نمیتونی قسمتی که کار میکنی رو عوض کنی امیدوارم خدا دری برات باز کنه از شرش خلاص شی

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
خانومش چکار کنه با مرد هرزه، بدبخت یا باید طلاق بگیره یا بیخیال بشه با انتر زندگی کنه، بنظرم برو به ...

به خدا انقد دلم برا خانمش میسوزه. خانم خوبی هم هست از ذات خراب شوهرش خبر نداره اصلا

به خدا انقد دلم برا خانمش میسوزه. خانم خوبی هم هست از ذات خراب شوهرش خبر نداره اصلا

شما خودت هم خانوم باشخصیتی هستی ، فقط اون یارو رو سگ محل کن خودش میفهمه لقمه دهنشو

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اول به من بگو له غیر شما اونجا نزدیکتون زن دیگه هست یا فقط شما اونجا هستین پیشش و اینکه چقدر قیافش خ ...

اره هستن خانمهای دیگه. هیچیش از من بهتر نیس صد پله پایینتره. فقط اعتماد به سقف خوبی داره😒😒

ب حق همین شب...نسلشون منقرض شه

الهم منقرضنا هرچی مرد فاسدنا و هیزنا

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز