2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
چیشد؟ تعریف کن

وااااااااااای عزیزم 

یه اتفاقی افتاد که فهمید من دوسش دارم 

دلوین می‌دونه 

گفت که منم دوست دارم منتظر بودم یه کم بزرگ تر شب پا پیش بزارم بعد دو سه روز پدربزرگم اومد خونمون گفت که منو دوست داره ازم پرسید منم دوسش دارم منم گفتم آره بعد گفت پس من همه تلاشمو میکنم که شما دوتا را به هم برسونم 

الان همه فامیل میدونن اسممون رو همه 

حالا پیشنهاد دادن که صیغه محرمیت بکنیم که کنار هم بزرگ شیم بعدش اگه هنوز نظرامون یکی بود ازدواج کنیم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
وااااااااااای عزیزم  یه اتفاقی افتاد که فهمید من دوسش دارم  دلوین می‌دونه  گفت که ...

خوشبحالت🥺

امیدوارم خوشبخت شی عزیزم🥲

تو و دلوین خیلی نامردینا

منه بیچاره و دور زدین واسم تعریف نکردین🥲

اصن قرم من🥲

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت🥺 امیدوارم خوشبخت شی عزیزم🥲 تو و دلوین خیلی نامردینا منه بیچاره و دور زدین واسم تعریف ن ...

مرسی عزیزم 😍 انشاالله تو هم به عشقت می‌رسی 

وااااااااااای نگو

من شماره دلوین را گرفتم باش تو وات گپ میزدیم 

آخه اینجا یکم سخته 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
مرسی عزیزم 😍 انشاالله تو هم به عشقت می‌رسی  وااااااااااای نگو من شماره دلوین را ...

ان شاالله 

هر چی که صلاحه

عه

نامردا 

ان شاالله  هر چی که صلاحه عه نامردا

عکسشم دید😜

منم عکسشو دیدم

اگه وات داری تو خصوصی بت شمارمو بدم

آره بیا 

بت درخواست دادم

ساجی دارم با گریه مینویسم برات

ساجی سپهر فهمید دوسش دارم گف منم پنج ساله عاشقتم ولی ترسیدم بابات دوباره بگ ن ۱۲اردیبهشت اومد خواستگاری حرفامونم زدیم خواهری غرق اشکم فقط عقدمون افتاد برا بعد محرم چون یکی از اقوام مرده خواهری بیا خصوصی شماره بدم بیا واتساپ بگم واست

ساجی دارم با گریه مینویسم برات ساجی سپهر فهمید دوسش دارم گف منم پنج ساله عاشقتم ولی ترسیدم بابات دو ...

مبارکه😍🥰🥲