2821
2789
عنوان

اشپزی

363 بازدید | 31 پست

من فردا مهمون دعوت کردم مامنمینا و مادرشوهرمینا + دوست خانوادگیه شوهرم و پدرشوهرم که من باهاشون رو دربایستی دارم چی بپزم که هم راحت باشه هم عالی شه سفرهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم باید حداقل دومدل باشه،چون غریبه ن یکم،ما معمولا یکیشو مرغ درست میکنیم که اکثرا دوست دارن یکی هم خورشت

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چرا درهم برهم دعوت کردی

چه باحال گفتی😀

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

سوپ شیر و قارچ ،

کاچی یا شله زرد

سالاد مکزیکی یا سالاد الویه

خورشت قیمه با بادنجون و سیب زمینی 

کوفته هم اگه تونستی درست کن تو که از همه جا دعوت کردی😏

چقدر مهمون دعوت کردی 😭

همه باهم 😮

ته چین مرغ

خورشت قیمه بادمجان + سیب زمینی تنوری

سوپ به عنوان پیش غذا

ژله

ساده ترین چیزی که به ذهنم رسید همین بود البته نوشیدنی و دسر و سالاد سلیقه ای بستگی به زائقه داره 

من خودم سالاد ماکارونی و یا اولویه هم درست میکردم

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

یه سوپ حالا یا سوپ خامه یا شیر یا جو 

دسر بعد از غذا ماه رمضونه شله زرد هم گرمیه هم خوبه 

غذاهم یه خورشتی بزارید یه دو دیس هم پلویی به نظرم خوبه 

سبزی خوردن و پنیر و گردو 

کشک بادمجون هم خوبه برای سفره اتون 

نوشابه نزارید بجاش نوشیدنی موهیتو یا یه شربت دست ساز درست کنید 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بلد نیستم و باقالی نداریم

قيمه با سيب زميني و بادمجون سرخ شده، جوجه به علاوه سالاد ماكاراني،،، نميدونم ديگه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز