artemis8 مدیر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 437 عنوان پروتز چونه | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست سلام. کیا انجام دادن؟ و شرمنده که میپرسم ولی چرا انجام دادین؟ من مشکل کوچیک بودن فک پایین دارم امیدارم بجای جراحی فک بتونم این کارو انجام بدم. بعد درد داشت؟ گرون بود؟ قیمت چقدر بود؟ 1400/02/15 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17909 اخه فقط اون نیست وقتی میخندم دندونای فک بالام خیلی بد میریزن بیرون. و کلا به سمت جلو یکم شیب دارن پس ... اره با ارتودنسی مشکلت حل میشه مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17909 اتفاقا دکتر من اصلا پولی نیس بنده خدا ولی بنظرت ممکنه تو نظر اول اشتباه تشخیص داده باشه؟ اخه دکتر خی ... برو یه دکار دیگه هم نظر بده مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
artemis8 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 437 اره با ارتودنسی مشکلت حل میشه خداکنه بازم خیلی ممنون از کمکتون عزیزم.شما خودتم خیلی گوگولی هستیا اصلا فک نکن بدی خیلیم خوشگله چونت بخدا
artemis8 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 437 برو یه دکار دیگه هم نظر بده رفتم اون گفت ارتودنسی دو فک که جم کنه دندونامو عین همون کاری که میخوام بکنم
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17909 خداکنه بازم خیلی ممنون از کمکتون عزیزم.شما خودتم خیلی گوگولی هستیا اصلا فک نکن بدی خیلیم خوشگله چونت ... فدات عزیزم مرسی، شما هم بخدا هموم ارتودنسی رو برو دمدونات که ردیف بشه مشکلت حل میشه هر چند الانم تو عکس اصلا معلوم نبود مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
artemis8 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 437 فدات عزیزم مرسی، شما هم بخدا هموم ارتودنسی رو برو دمدونات که ردیف بشه مشکلت حل میشه هر چند الانم تو ... نمیدونم خداکنه شایدم من عکس خیلی خوشگلی براتون فرستادم 😅
mrymiii1818 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 466 عزیزم دوست منم همین مشکلو داشت چونش کوچیک بود رفت پیش دکتر مقدم نیا پروتز چونه براش انجام داد خیلی خوب شده الانهزینشم نمیدونم والا نپرسیدم چون اما اگه بخوای میتونی از سایتشون برداری شماره و آدرسشونو خودت بپرسیhttps://dr-moghadamnia.com/زاویه-سازی-صورت/
gisooo20 عضویت: 1394/03/16 تعداد پست: 1077 یه دوستی داشتم پروتز نکرده بود دکتر خود چونشو کشیده بود جلو، یعنی یه فضای بین استخون فک و چونش تو عک ... كدوم دكتر رفته بودن؟