2777
2789
عنوان

پروتز چونه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا خودم حس میکنم خیلی بده؟ 

نیست بابا، نیم سانتم نیست دقیقا اندازست فکر میکنی اتفاقا چونت گوشتیو شیکه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من قبلیو چطور پاکش کنم؟ بلد نیستم. 

رو اون سه تا نقطه بزن میاد حذف، حذف رو بزن پاک میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من نمیتونم پاک کنم فک کنم چون استارترم نشه

اگه بیشتر از ۵ دقیقه بگذره پاک نمیشه

اگه بیشتر از ۵ دقیقه بگذره پاک نمیشه

اتفاقا الان که رفتم چک کردم دیدم من پیشونیم و فکم دقیقا در یه راستا هستن. پس این جلو زدگی که نشون میده بخاطر دندونای فک بالامه ینی؟

اخه اولین بار که رفتم دکتر گفت باید جراحی شه فکت مشکل داره ولی هنوز عکس نگرفته بودم اون موقع ممکنه اشتباه تشخيص داده باشه دکتزه اولش و مشکل دندونای من چیز دیگه بوده باشه؟ 

اتفاقا الان که رفتم چک کردم دیدم من پیشونیم و فکم دقیقا در یه راستا هستن. پس این جلو زدگی که نشون می ...

فک بالا باید یکمی از فک پایین جلوتر باشه، شما لبات برجستست برا همین فکر میکنی فک بالات خیلی جلوه، در حالی که خیلی شیکه انگار ژل لب زدی، بنظرم خیلی بیخود حساسی

اخه اولین بار که رفتم دکتر گفت باید جراحی شه فکت مشکل داره ولی هنوز عکس نگرفته بودم اون موقع ممکنه ا ...

بعصی دکترا پولین الکی میگن عمل، به حرف یه دکتر که نباید بری اتاق عمل

بعصی دکترا پولین الکی میگن عمل، به حرف یه دکتر که نباید بری اتاق عمل

اتفاقا دکتر من اصلا پولی نیس بنده خدا ولی بنظرت ممکنه تو نظر اول اشتباه تشخیص داده باشه؟ اخه دکتر خیلی خوبیم هست 

فک بالا باید یکمی از فک پایین جلوتر باشه، شما لبات برجستست برا همین فکر میکنی فک بالات خیلی جلوه، در ...

اخه فقط اون نیست وقتی میخندم دندونای فک بالام خیلی بد میریزن بیرون. و کلا به سمت جلو یکم شیب دارن پس بنظرتون اگه فقط یه ارتودنسی کنم که دندونای بالامو جم کنم اوکیه؟