2777
2789

من میخام نماز بخونم 

ولی خوب بخاطر رابطه هر روز ک نمیتونم برم حموم غسل بگیرم چیکار کنم 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل تورو دارم تازه موهامم  بلنده  ولی به ماچار باید برم حموم

چقد سخته 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

من مجردم ... نماز میخونم اما چون پوستم چربه هروز دوش میگیرم ... یکمم وسواس دارم کلا ربع ساعت طول میکشه ... اگه سختته بری حمامم که راهی نداره ... اما اگه نمیتونی بری ... میتونی تیمم کنی ووقتی تونستی بری غسل کنی ... 

هر روز رابطه نداشته باش  اگر داشتی قبل سحر بگیر  در حد یه دوش

شوهرمو چیکار کنم تازه بعضی اوقاتم روزی دوبار 

من مجردم ... نماز میخونم اما چون پوستم چربه هروز دوش میگیرم ... یکمم وسواس دارم کلا ربع ساعت طول میک ...

اما یه چیز خیلی مهم ... اگه نماز هم نخونین ... درست نیس تو حالت جنابت بمونین ... حتما باید سریع حمام وغسل کنین ...بعد چطوری رابطه برقرار میکنین حمامم نمیرین 😑مگه میشه ...