مادرشوهرم زنگ زده دعوتمون کرده شوهرم اصلا به من نگفته تاالان😕بعدمیگم چرانگفتی 😐میگه چی بگم توبایدبیایی حالا خانواده من دعوت میکنن ایقدرطاقچه بالامیزاره خسته ام و حال ندارمو اوف دلم میخواد نرم بشه جبران همه اداهاش 😕😕😕😒😒😒
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم ۲ هفته پیش شوهرم همین کارو کرد دیقه ۹۰ بمن گفت بریم خونه مامانم منم هیچ کاری نکرده بودم مهمونم داشتن نرفتم..کلا ماهمش ب ساز خونواده شوهر باید برقصیم هرچی گفتن انجام بدیم
شوهرم اینجوری نیست .اما داداشم خیلی شدید وابسته مامانمه اصلا یه جوری که حد نداره
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
وای دلم میخواد بزنمش بخدا فقط برای خانواده من ادا داره
شوهرم واسه خانوادم اگه ادا داشته باشه با همون اداهاش شهیدش میکنم
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
چون پرروان ......برو ولی دیرتر . دقیقا دم اذان ....هی کاربرای خودت بتراش کسی هم گله کرد بگو تا همین ی ساعت پیش اطلاع نداشتم و کار داشتم ...یادتون باشه ب پسرتون ک میگین حتما بهشم بگین زودتر ب من بگه
از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...