2777
2789
عنوان

چرامردا ایقدر مادر دوست هستن🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 36 پست
اسم کاربریت اسم منه😁...وای من اعصابم خیلی ازدسش خورده اخرش بحثم میشه یا یه جاتلافی کارشودرمیارم

اسم کاربریم هم اسم خودم نیست اسمم فاطمست .  😁😁😁

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

ما شهرستان زندگی میکنیم دیر ب دیر مامانم اینارو میبینم اونا اصفهانن،هروقت میگفتم بریم ی بهونه میاورد و اخرم میگفت تلفنی ک همش داری حرف میزنی میخوای بری چیکار الکی اونجا!،،حالا دیشب بهم گفت عزیزم بعد ماه رمضون میبرمت دیدن مامانت منم ذوق مررررگ،بعدا فهمیدم مامان خانومشونو میخواد ببره دکتر  من نمیدونم والا پس پدر شوهر و برادرشوهر من چیکارن ک همههههه ی کارای این خونواده با شوهر منه ای خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصابم ایقدرخورده ازدسش دیشب مادرم چقدرگفت شام بمون گفت خسته ام امشب سالمه بره خونه مامانش😒😒😒

کاری کردم ک همه فهمیدن این رفتارشونو...اصلا بمن نمیگن بیا خونمون اگه ام نرم میگن نمیای بقیه رو دعوت میکنن بمن دیقع ۹۰ میگن... .کلا برم گیرم نرمم گیرم نمیدونم چیکارکنم از دست خودشو ننه اش

ما شهرستان زندگی میکنیم دیر ب دیر مامانم اینارو میبینم اونا اصفهانن،هروقت میگفتم بریم ی بهونه میاورد ...

ای خواهر منمممممم همینممم باباشو دوهفته برد بیمارستان کلا کنارش بود منم اینجا ابله مرغان گرفته بودم داشتم میمردم اول به پدرش میرسید منم به درک😒

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
پس من چی بگم . شوهرم میره خریداز همه چیز دوتا میخره واسه مادرش هم میخره. از مرغ و گوشت و میوه تا لبا ...

اینم همینه ازمعدن هرماه برامون ۵۰تاشیرمیدن میره میدشون به اونا میاد دریغ ازیه شیر به من برسه و هزارتا چیز که پنهونی میدا

خدایی اگه همه چیز برابر بود من جونمم میدادم براشون دکتر ک پیش کش،ولی حیف ک مامان خودش پیغمبره مامان من نه،مامان خودشو مث نماز واجب و مستحبی همش باید پیشش باشه من نه،کوچکترین ومدل بزرگترین کار اونارو انجام بده بعد من برای ی مشکل خیییییلی مهم ک بابام اینا بهم احتیاج داشتن هزار تا بهونه اورد ک عمت بره و زن همسایه بابات اینا جای تو کاراشونو انجام بده و هععی دوسش دارما خانوادشو هم همینطور ولی دلم از اینهمه تبعیض صاف نمیشه،هرکارم میکنم بتونم ی ذره تلافی کنم ک دلم خنک بشه لااقل ولی نمیتونم همشونو دوس دارم نمیتونم

حرف دل من دقیقا خونه مامان خودش ساعت12شبم میگه بریم،بعد من خودم تنهام میخوام برم هزارتا بهونه میاره ...

همینه عصبیم میکنه دیشب مادرم ایقدراصرارکرد بمونین ادا دراورد خسته ام ولی امشب سالمه😒😒دلم میخوادنرم تابفهمه🥴

خدایی اگه همه چیز برابر بود من جونمم میدادم براشون دکتر ک پیش کش،ولی حیف ک مامان خودش پیغمبره مامان ...

تومنی یامن توام؟؟بابای هودشو برد بیمارستان ۱۴روز کنارش بود مادرمن مریض شد ۳روز نزاشت من برم بیمارستات که توخونه وزندگی داری وای حالم ازرفتاراش بهم میخوره اگه بهش محبت کنن یه چی بدن بهش دیگه خودشو فقط هلاک میکنه برای اونا

زندگی یعنی عشق عشق هم فقط زن آدمه این یک واقعیته

برای این مادرشه😐😐😐😐😐خدالعنتش کنه روی اعصابمه😤😤😤😤

همینه عصبیم میکنه دیشب مادرم ایقدراصرارکرد بمونین ادا دراورد خسته ام ولی امشب سالمه😒😒دلم میخوادنرم ...

مادر شوهر من که انقدر پررو تو دوران عقد همش جلو من  به شوهرم می‌گفت مادر فقط یه دونه ست زن زیاده