مادرشوهرم زنگ زده دعوتمون کرده شوهرم اصلا به من نگفته تاالان😕بعدمیگم چرانگفتی 😐میگه چی بگم توبایدبیایی حالا خانواده من دعوت میکنن ایقدرطاقچه بالامیزاره خسته ام و حال ندارمو اوف دلم میخواد نرم بشه جبران همه اداهاش 😕😕😕😒😒😒
اسم کاربریت اسم منه😁...وای من اعصابم خیلی ازدسش خورده اخرش بحثم میشه یا یه جاتلافی کارشودرمیارم
اسم کاربریم هم اسم خودم نیست اسمم فاطمست . 😁😁😁
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
ما شهرستان زندگی میکنیم دیر ب دیر مامانم اینارو میبینم اونا اصفهانن،هروقت میگفتم بریم ی بهونه میاورد و اخرم میگفت تلفنی ک همش داری حرف میزنی میخوای بری چیکار الکی اونجا!،،حالا دیشب بهم گفت عزیزم بعد ماه رمضون میبرمت دیدن مامانت منم ذوق مررررگ،بعدا فهمیدم مامان خانومشونو میخواد ببره دکتر من نمیدونم والا پس پدر شوهر و برادرشوهر من چیکارن ک همههههه ی کارای این خونواده با شوهر منه ای خدا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایی اگه همه چیز برابر بود من جونمم میدادم براشون دکتر ک پیش کش،ولی حیف ک مامان خودش پیغمبره مامان من نه،مامان خودشو مث نماز واجب و مستحبی همش باید پیشش باشه من نه،کوچکترین ومدل بزرگترین کار اونارو انجام بده بعد من برای ی مشکل خیییییلی مهم ک بابام اینا بهم احتیاج داشتن هزار تا بهونه اورد ک عمت بره و زن همسایه بابات اینا جای تو کاراشونو انجام بده و هععی دوسش دارما خانوادشو هم همینطور ولی دلم از اینهمه تبعیض صاف نمیشه،هرکارم میکنم بتونم ی ذره تلافی کنم ک دلم خنک بشه لااقل ولی نمیتونم همشونو دوس دارم نمیتونم
خدایی اگه همه چیز برابر بود من جونمم میدادم براشون دکتر ک پیش کش،ولی حیف ک مامان خودش پیغمبره مامان ...
تومنی یامن توام؟؟بابای هودشو برد بیمارستان ۱۴روز کنارش بود مادرمن مریض شد ۳روز نزاشت من برم بیمارستات که توخونه وزندگی داری وای حالم ازرفتاراش بهم میخوره اگه بهش محبت کنن یه چی بدن بهش دیگه خودشو فقط هلاک میکنه برای اونا