2789

من گلم خیلیم وسواسم هرروزتمیزمیکنم🙌🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یک عدد شلختم فعلا خونه بابامم البته✌😁

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بحالت سرویس بهداشتی هم میشوری؟

هروزهمه جارومیشورم برق میندازم هرروزم حموم میکنم تابستونم روزی دوباردوش میگیرم 😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
وای من امروز بعد دو ماه دستشویی رو شستم خیلی لذت داره الان😍

بعددوماه 😐😂

اره ب خداخونه تمیزب خودادم روحیه میده خودش لذت میبره ازتمیزی ومرتب بودنش واینم خیلی حس قشنگیه 😍

من خیلی حساسم ابجی ی لک رولباسم یاجایی باشه زودبایدتمیزکنم والاخوابم نمیبره😂😂🙌

بعددوماه 😐😂 اره ب خداخونه تمیزب خودادم روحیه میده خودش لذت میبره ازتمیزی ومرتب بودنش واینم خیلی ح ...

دو ماه کلا عروسی کردم اصلا تمیز نکرده بودم تا حالا دیدم خیلی کثیف شده با چی تمیز می‌کنی دستشویی رو؟

دو ماه کلا عروسی کردم اصلا تمیز نکرده بودم تا حالا دیدم خیلی کثیف شده با چی تمیز می‌کنی دستشویی رو؟

فقط جرمگیرگلم 🙌نذارزیادبمونه کارت سختترمیشه

خب چه مارکی ؟هرروز آخه سخته هرروز باید شست؟

ن خوب من وسواسیم شوهرمم عاصی شده ب خدا😉همون دوهفته ی بارم بشوری کافیه 

من بیشترصاف استفاده میکنم عالیه