2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ۷ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 33 پست
عزیززم فقطط استراحت کن پاهاتو بده بالاتر از سطح بدنت اصلا واینسا

اخه نمیشه فقط استردحت شوهرم کاری نیست تو خونه عدا درست کنم ظرف بشورم الانم خواستم خیر سرم برم حموم موندم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرفتم گفتم ۸ هفته بشع بعد برم وااای ترسوندی منو 

نه عزیزم نترس اصلا قصدم این نبود بهت استرس بدم اما گفتم دکتر بری ضرری نداره و  خوبه که به دکتر مراجعه کنی انشالا هیچی نیست خیلی ها رو دیدم لکه بینی داشتن اما بچشون سالم به دنیا اومده اما باید تحت نظر دکتر باشی و اینجور مواقع سریع به دکترت اطلاع بدی تا پیشگیری بشه از خطرات احتمالی 

اخه نمیشه فقط استردحت شوهرم کاری نیست تو خونه عدا درست کنم ظرف بشورم الانم خواستم خیر سرم برم حموم م ...

اصلا حمام نرو 

اگه بچت رو میخوای بیخیال ظرف و تمیزی شو ی مدت

غذا رو اگه همسرت نمیخره یا نمیپزه خودت کنار گاز ی صندلی بزار و درست کن

اهان شما هم هنوز نرفتی سونو چند وقتته الان؟؟

من وقتی افتادم ب لکه بینی ۵ هفته و چن روزم بود که ترسیدم و رفتم سونو ساک حاملگیو دید اما قلبش هنوز تشکیل نشده بود 

الان ۷ هفتم

نه عزیزم نترس اصلا قصدم این نبود بهت استرس بدم اما گفتم دکتر بری ضرری نداره و  خوبه که به دکتر ...

قربونت بشم میدونم چی میگی ساعت ۴ میاد مطبش زنک بزنم بگم ببینم میگه بیا اخه خودش بهم گفته بود شنبه و یکشنبه 

من وقتی افتادم ب لکه بینی ۵ هفته و چن روزم بود که ترسیدم و رفتم سونو ساک حاملگیو دید اما قلبش هنوز ت ...

عععع شما عینه منی الان دیکه پس لکه نداری نه یا کمتر شده؟؟همین امپول رو میرنی یا هیچی؟؟

عععع شما عینه منی الان دیکه پس لکه نداری نه یا کمتر شده؟؟همین امپول رو میرنی یا هیچی؟؟

لکه ام قطع شده 

امپولمم شب یکروز درمیون زدم الان ک بهتر شدم دو روز درمیونش کردم

منم خیلی استرس داشتم ولی فهمیدم تقصیر خودم بوده فعالیتم زیاد بوده عزیزم استراحت کن نی نی جاش سفت شه

فدات عزیزدلم انشالا هیچی نیست بسپار به خدا نی نی نازت رو

حتما همینکارو مکنم عیر این کاری دیگه از دستم برنمیاد صلاح باشه این بار این یکی رو برام نگه نیدازه نباشه این یکیم مثله دفعه قبل که ی سقط داشتم پر میکشه میره توکل برخدا

لکه ام قطع شده  امپولمم شب یکروز درمیون زدم الان ک بهتر شدم دو روز درمیونش کردم منم خیلی استر ...

اره بابا هرکاری میکنیم خودمون میکنیم اخه بگو جارو برقی کشیدنم چی بود یهویی جو گرفت منو دعا کن لکه منم قطع شه امیدم بخداست