سلام خانوما هرکی میدونه صادقانه جواب بده من امروز هفته ۷ و ۳ روز هستم از صبح که از خواب پاشدم لکه قهوه ای کمرنگ دیدم و بااینکه دکترم گفته بود تا تشکیل قلب شیاف ندار ی دونه بی اطلاع گداشتم اما بی فایده بود به صورت متعیر هم ترشحام زرد رنگ داشتم نمیدونم این ترشح زرد باعث شد رو کیسه اب تاثیر بزاره تبدیل به قهوه ای کمرنگ بشه یا ربطی نداره البته درمورد ترشح زردرنگ گفته بود که لباس زیرت رو تند تند عوص کن مایعات زباد بخور اگه خارش و سوزش نداری امروز نمیدونم این لکه ها از کجا پیداشون شد یهویی البته دیشب ی جارو برقی زدم زیر دلم بدجوری درد کرفت نمیدونم از اون بوده یا نه هرکی میدونه راهنمایی کنه لطفا؟؟
نه نرفتم گفتم ۸ هفته بشع بعد برم وااای ترسوندی منو
نه عزیزم نترس اصلا قصدم این نبود بهت استرس بدم اما گفتم دکتر بری ضرری نداره و خوبه که به دکتر مراجعه کنی انشالا هیچی نیست خیلی ها رو دیدم لکه بینی داشتن اما بچشون سالم به دنیا اومده اما باید تحت نظر دکتر باشی و اینجور مواقع سریع به دکترت اطلاع بدی تا پیشگیری بشه از خطرات احتمالی
فدات عزیزدلم انشالا هیچی نیست بسپار به خدا نی نی نازت رو
حتما همینکارو مکنم عیر این کاری دیگه از دستم برنمیاد صلاح باشه این بار این یکی رو برام نگه نیدازه نباشه این یکیم مثله دفعه قبل که ی سقط داشتم پر میکشه میره توکل برخدا