2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ۷ بارداری

3309 بازدید | 33 پست

سلام خانوما هرکی میدونه صادقانه جواب بده من امروز هفته ۷ و ۳ روز هستم از صبح که از خواب پاشدم  لکه قهوه ای کمرنگ دیدم و بااینکه دکترم گفته بود تا تشکیل قلب شیاف ندار ی دونه  بی اطلاع گداشتم اما بی فایده بود به صورت متعیر هم ترشحام زرد رنگ داشتم نمیدونم این ترشح زرد  باعث شد رو کیسه اب تاثیر بزاره تبدیل به قهوه ای کمرنگ بشه یا ربطی نداره البته درمورد ترشح زردرنگ گفته بود که لباس زیرت رو تند تند عوص کن مایعات زباد بخور اگه خارش و سوزش نداری امروز نمیدونم این لکه ها از کجا پیداشون شد یهویی البته دیشب ی جارو برقی زدم زیر دلم بدجوری درد کرفت نمیدونم از اون بوده یا نه هرکی میدونه راهنمایی کنه لطفا؟؟ 

من 5 هفته هستم عزیزم لکه بینی داشتم در حد خیلیکم در حدی که ببخشید وقتی خودمو پاک میکردم دستمال چندتا لک میفتاد و چون قبلا سقط داشتم روزانه 3 تا شیاف استفاده میکنم تو سونو گفت هماتوم دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از جارو برقی شده منم تو ۶ هفته بخاطر پیاده روی ریر دلم یهو تیر کشید و افتادم ب لکه بینی رفتم سونو گفت دور جفت خونریزی کرده ۱ هفتع استراحت مطلق ،دستشویی فرنگی وو اینارو رعایت کردم روز دوم خوب شدم

اینم بگم تا قبل تشکیل قلبب اصلاا شیاف استفاده نکن امپولشو بزن

عزیزم حتما برو دکتر نه ربطی به ترشحات زرد نداره منم داشتم اما قهوه ای یکم خطر داره که بری زودتر دکتر ...

نه نرفتم گفتم ۸ هفته بشع بعد برم وااای ترسوندی منو 

عزیزم از جارو برقی شده منم تو ۶ هفته بخاطر پیاده روی ریر دلم یهو تیر کشید و افتادم ب لکه بینی رفتم س ...

عزیزم شیاف تاقبل تشکیل قلب ضرر داره؟من روزی دوتا میزارم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
عزیزم از جارو برقی شده منم تو ۶ هفته بخاطر پیاده روی ریر دلم یهو تیر کشید و افتادم ب لکه بینی رفتم س ...

یعنی اونرکز لکه دیدی فرداش خوب شدی؟؟ دیگه لک ندیدی؟؟؟ 

عزیزم شیاف تاقبل تشکیل قلب ضرر داره؟من روزی دوتا میزارم

اره تا قبل تشکیل قلب امپول استفاده کن

امپول ضعیف شده شیافه

شیاف رو نمیدن که اگه خدایی نکرده قلب تشکیل نشد سقطش سخت نباشه