2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

244 بازدید | 28 پست

سلام 

دوستان من تو دوران عقد هستم

پدر مادرم شهرستانن و خودم چون تهران 8ساله کارمندم خونه مجردی دارم

هسرم و خانواده همسرم ادمای خیلی خوبی هستن تابحال خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم باهاشون و البته آشنا هستن و ساکن تهران

چون تنهام اونا یجورایی دلشون بحال تنهاییم میسوزه و اصرار میکنن خونشون بمونم و البته خیلی دوسم دارن. شوهرمم دوس نداره تنها توخونه باشم وقتی میرم خونه خودم همرام میاد و باهام میمونه حالا بهش گفتم خوب نیس من زیاد بیام خونتون بمونم فکر میکنه  از پدرمادرش خوشم نمیاد یا دوس ندارم برم با اینکه میدونه چقد دوسشون دارم

بنظرتون چجوری بهش بفهمونم که واسه حفظ احترام بین خودمو خونوادش زیاد اونجا نمیمونم؟

خدا        

تصمیم تو ک خیلی عاقلانه س. همین میتونم بگم

ولی نحوه گفتتش خیلی بستگی ب خودتون و روابطتون اخه داره

بهتدین راه هم قانع کردن هنسره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه پس اوناییم که خونه مجردی دارن ازدواج میکنن     همه بهم میگفتن خونه مجردی بگیری هیچکی ن ...

ربطی نداره ک😄😄

عه پس اوناییم که خونه مجردی دارن ازدواج میکنن     همه بهم میگفتن خونه مجردی بگیری هیچکی ن ...

اگه بگیری و پسر بیاری توش آره مجرد میمونی  ولی سنگین باشی ازدواج میکنی

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند ... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم ...
اگه بگیری و پسر بیاری توش آره مجرد میمونی  ولی سنگین باشی ازدواج میکنی

میدونم ولی واسه والدینم بد جا افتاده  دختر باید در هر صورت حتی اگه میلیاردر هم شد باید خونه باباش بمونه کلفتی کنه و منتظر خاستگار باشه  

نه اخه میگن هر دختری که خونه مجردی داشته باشه.... هستش      

🤐🤐🤐 

چقدر راحت قضاوت میکنن و چقدر مث اب خوردن تهمت میزنن. 

البته ببین اگه با پدرمادر در یک شهر باشی، بازم بیشتر دهن خیلیا باز میشه ولی وقتی در یک شهر نیستی و بنا ب مصالح کاری و یا درسی جدا هستی، احه چرا باید چرت و پرت فک کنن!

من ۱۰ سال داشتم .... خودتی 😂😐

😂😂😂😂

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋