2777
2789
عنوان

مراحل اولیه بعد باردار شدن چیه؟😬

226 بازدید | 13 پست

خانوما من دیروز بتا دادم دکتر گفت مشکوکه شاید زود انجام دادی..برام سونو و آزمایش نوشت دکتر بهداشت گفت چون قبلا سقط داشتی برو پیش یه متخصص ک برام شیاف بنویسه..بنظرتون لازمه ک برم؟؟ یا اصلا به اون سقط فکر نکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز بعد از تاخیرت انجام دادی بتات چند بود؟ من فکر میکنم درستش اینه چند روز دیگه بتا بدی رشدشو ب ...

دو روز بعدش..دکتر گفت دو روز دیگه انجام بده گفتم بزارم چهار پنج رو دیگه میرم ک آزمایش کاملم رو هم انجام بدم..دیروز خون دادم تا الان سردرد دارم😬

حتما باید بری عزیزم , من بعد از سقطم تحت نظر دکتر بودم و آسپرین و قرص آهن مصرف میکردم الان فهمیدم باردارم رفتم آسپرین رو قطع کرده و روزانه سه تا شیاف استفاده میکنم و کلی امپول پروژسترون که دوباره یوقت سقط نشه نی نی

دلیل سقط رو میدونستی چیه؟؟

مطمین که نشدیم از چیه اما دکتر برای شوهرم ازمایش اسپرم نوشت و مشخص شد اسپرم ها کم تحرک هستن و فهمیدیم بخاطر واریکسله که باید عمل بشه اما هنوز عمل نکرده که باردار شدم دوباره 

سطح hCG طبیعی در زنانی که باردار نیستند کمتر از 10.0 mIU/mL است.اگر میزان hCG شما خارج از حد طبیعی باشد ، می تواند معانی مختلفی داشته باشد. پزشک شما در تفسیر نتایج به شما کمک می کند.

میزان hCG کمتر از حالت طبیعی میتواند معانی زیر را داشته باشد :

• اشتباه در محاسبه تاریخ بارداری
  • امکان سقط یا جنین پوچ
  • حاملگی خارج رحمی

میزان hCG بیشتر از حالت طبیعی میتواند به معانی زیر باشد :

• اشتباه در محاسبه تاریخ بارداری
  • بارداری مولی ، هنگامی که یک توده غیر طبیعی به جای جنین طبیعی پس از لقاح در رحم تشکیل می شود به آن بارداری مولی میگویند
  • چندقلو زایی مثل دوقلویی یا سه قلویی