2777
2789
عنوان

عفونت مجاری ادرار یا سوزش ادرار....

2234 بازدید | 12 پست

سلام خانما ببخشیدا من دوروزه زیردلم پیچ میزنه مطمئنم عفونت مجاری دارم کسی راه حلی بلده؟قرص فنازومکس این درد رو خوب میکنه؟؟؟

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونتو یاباید سفکسیم بخوری یااموکسی سیسیلین منم همینارو خوردم هر۸ساعت

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عفونتو یاباید سفکسیم بخوری یااموکسی سیسیلین منم همینارو خوردم هر۸ساعت

درمان اصلیشم آب فرااااااوانه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عزیزم لباس زیر تا حد امکان نپوش شلوار جین و لی هم همینطور  بیشتر از شلوار نخی استفاده کن برا ...

اره ولی الان درددارم همه ی اینکارارم کردم قرصی چیزی سراغ ندارید؟

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

من سفیکسیم ۴۰۰ ده عدد خوردم

و چون باردارم تکرر ادرارم زیاد بود عفونت رفت

آب زیاد بخور و اون قرصی که بالا گفتم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

پیچ زدن دلتون اصن ربطی به چیزی که گفتید نداره  اینو میگم که بقیه لااقل استفاده کنن عفونت مجاری ادراری بیشتر باعث بد بو شدن ادرار و حتی کم حجم شدن ادرار میشه بعدم یه دردی توی لگن آدم حس میکنه . دیدید میرید دسشویی میبینی ادرارتون چند قطره بوده و تیکه تیکه میاد؟ بعدم همینجوری نمیشه قرص خورد حتما حتا حتما به یه متخصص مراجعه کنید مامان و بابای من که فقط دکتر خسرو حق شناس قبول دارن ناگفته نمونه واقعا هم دکتر عالی هستن و هم منصف 

توی سایتشون یه عالمه مطلب از بیماری ها هست میتونی بری بخونی شماره هم هست