2777
2789

بیااخرین تاپیکم

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند وقته اقدامی

دکتر چی میگه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز