2777
2789
عنوان

بداخلاقی

453 بازدید | 17 پست

من خیلی بداخلاقم هر روز توبه میکنم ولی باز تعادل ندارم زود قاطی میکنم بخصوص پیش مامانم و بچم چون طفلیا همیشه منو میبخشن .حتی گه اوقات پیش بابامم زود جوش می‌آوردم و ناراحت میشدم حرفی میزدم یا رفتاری میکردم ک نباید میکردم ولی الان بابام فوت کرده .من اگه توبه کنم بابام نیس ک جبران کنم ایا خدا منو میبخشه

کسی تونسته اخلاق تندرو کنار بذاره 

بنظرتون توبه کنم قبول میکنه خدا گذشتمو میبخشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم اول خودتو از نظر سلامت بررسی کن 

مشکلات هورمونی کم خونی تیرویید باعث بداخلاقی و بی حوصلگی میشه بعد هم از نظر روحی خودتو بررسی کن اگر واقعا عصبانیتت قابل کنترل نیست و داره به زندگیت لطمه میزنه به روانپزشک و روانشناس مراجعه کن

تورو خدا تصمیم جدی بگیر...افرین ب شجاعتت ک ب بداخلاقیت اعتراف کردی...پس قطعا میتونی درستش کنی...وقت عصبانیت با خودت عهد کن ده تا صلوات بفرستی...بمرور یاد میگیری تو عصبانیت نه تصمیم بگیری و نه حرف تلخی بزنی

در خدا ب ا هر توبه کننده ایی باز هست و برا پدرت هم سر قبرش برو براش فاتحه بخون و خیرات بده رفتی سر قبرش قشنگ باهاش صحبت کن و حلالیت بخواه حتی اگه حاجتی داری میگن از پدر مادر بخوایی برات دعا میکنن که براورده بشه من تو کتابای دینی خوندم

منم خیلی زود دااااااغ میکنم حدودا یکساله ک اینطوری شدم شایدم بیشتر از یکسال نمی دونم چیکارکنم واقعا

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

درباره ی پدرتون  ؛  می تونید  اعمال نیک تون‌و  به نیابت از ایشون  انجام بدید که  ایشون هم شریک  کارهای خیرتون بشن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم زود قاطی میکنم ،بعدش پشیمون میشم ،اما سعی کردم هروقتی ک میخوام عصبانی بشم فوری یاد سری های قبل بیفتم یاد پشیمونیام میفتم ،،باخودم میگم اون دفعه هم عصبی شدم بیخودی همه رو ناراحت کردم خودمم پشیمون شدم این دفعه ی ده ثانیه صبر کنم بعد واکنش نشون بدم ،

و همین میشه ک ارومتر میشم وواکنش بهتری ازم میاد

با توبه واقعی بخشیده میشه انسان بله نیکی به پدر و مادر بعد از مرگ هم ادامه داره و دلشون راضی میشه 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

من همیشه هر صدقه یا کاری ک میکنم ب نیت بابام انجام میدم 

خیلی دوسشون دارم ولی دست خودم نیس اونام 

خونوادم میدونن دوسشون دارم وداشتم واسه همین میبخشنم ولی دیگرون نه 

من کم کاری تیروئید دارم و خودم روانشناسی خوندم ولی اصلا تعادل ندارم وقت عصبانیت