من خیلی بداخلاقم هر روز توبه میکنم ولی باز تعادل ندارم زود قاطی میکنم بخصوص پیش مامانم و بچم چون طفلیا همیشه منو میبخشن .حتی گه اوقات پیش بابامم زود جوش میآوردم و ناراحت میشدم حرفی میزدم یا رفتاری میکردم ک نباید میکردم ولی الان بابام فوت کرده .من اگه توبه کنم بابام نیس ک جبران کنم ایا خدا منو میبخشه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
مشکلات هورمونی کم خونی تیرویید باعث بداخلاقی و بی حوصلگی میشه بعد هم از نظر روحی خودتو بررسی کن اگر واقعا عصبانیتت قابل کنترل نیست و داره به زندگیت لطمه میزنه به روانپزشک و روانشناس مراجعه کن
تورو خدا تصمیم جدی بگیر...افرین ب شجاعتت ک ب بداخلاقیت اعتراف کردی...پس قطعا میتونی درستش کنی...وقت عصبانیت با خودت عهد کن ده تا صلوات بفرستی...بمرور یاد میگیری تو عصبانیت نه تصمیم بگیری و نه حرف تلخی بزنی
در خدا ب ا هر توبه کننده ایی باز هست و برا پدرت هم سر قبرش برو براش فاتحه بخون و خیرات بده رفتی سر قبرش قشنگ باهاش صحبت کن و حلالیت بخواه حتی اگه حاجتی داری میگن از پدر مادر بخوایی برات دعا میکنن که براورده بشه من تو کتابای دینی خوندم