2777
2789

سلام. یه کیف خریدم. امروز رسیده. به نظرم اصلا چرم نیست. نوشته پس هم نمیگیرن. اما کلا برندش ادعای چرم داره میگه محصولاتش همه چرمیه. کسی خریده تا حالا ازشون؟ چرمن واقعا

جدیدا نخریدم ولی واقعا چرم هستند 

عزیزم من اینکه بدستم رسیده چرا پس بوی چرم نمیده اصلا؟ کمی شک ورم داشته. تو فاکتورشم نوشته پس نمیگیرن‌. شما مطمئنی چرم هستن؟ مال شما چقدر کار کرده؟ چند سال پیش گرفتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اینکه بدستم رسیده چرا پس بوی چرم نمیده اصلا؟ کمی شک ورم داشته. تو فاکتورشم نوشته پس نمیگیرن ...

آخرین بار دوسال قبل کفش خریدم

آنقدر جنس خوب دارند که نگو 

قرار نیست بو بده

خیلی جنس خوبی دارند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

آخرین بار دوسال قبل کفش خریدم آنقدر جنس خوب دارند که نگو  قرار نیست بو بده خیلی جنس خوبی دار ...

من با چرم مشهد که مقایسه میکنم خیلی مصنوعی به نظر میاد. نمیدونم والا... یعنی من خودم دست کسی ببینم باورم نمیشه چرم باشه. ببخشید بازم میپرسم برای تسکین خودم چونکه پس هم نمیگیرن و کمی دلمو زده برا همین میخوام بدونم شما مطمئنی چرم هستن؟ شما تماس هم ندارن که بپرسم از خودشون

من با چرم مشهد که مقایسه میکنم خیلی مصنوعی به نظر میاد. نمیدونم والا... یعنی من خودم دست کسی ببینم ب ...

من مطمئن هستم چرم هستند و خیلی کار میکنند 

صد البته قیمتش از چرم مشهد کمتره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم من اینکه بدستم رسیده چرا پس بوی چرم نمیده اصلا؟ کمی شک ورم داشته. تو فاکتورشم نوشته پس نمیگیرن ...

سلام عزیزم من چرم دوز هستم از بوفالو خریدهم داشتم اصلا کاراشون خوب نیست چرمش هم مصنوعیه