2777
2789
عنوان

تولدپسرم

136 بازدید | 32 پست

بچه هاپسرم ۴سالشه ازوقتی ک بدنیااومده واسش تولدنگرفتیم چندسال اول تولدش توماه مبارک رمضان بودپارسالم کرونا بودامسالم ک بازم کروناالان من داشتم باشوهرم صحبت میکردم درمورداینک تولدش هفته دیگست و..اونم شنیده میگه دوستامودعوت کن خیلی ناراحتم شایدبعضی هاتون درکم کنیدواقعادلم واسش رحم میادازوقتی فهمیده شده همش میگه چراشماواسه من تولدنمیگیرین بنظرتون چیکارکنم دیوونه شدم ازبس یکسره یادش میادیایه عکس ببینه توگوشی ک کسی تولدش بوده گریه میکنه ومیگه تولدمن چی میشه حالاهرچی میگم دوستات نمیشه بیان کروناست اون بچست واین چیزاروهنوزخوب درک نمیکنه نمیدونم شایدم بفهمه ودرک کنه فقدچون دوست داره دوستاش باشن اینطوری میگه بنظرتون چیکارکنم 

خدایاسپردم بتو من بعدازتوامیدی ندارم ...  

به جاش ببرینش اتلیه کلی عکس زیبا بگیرین اینجوری هم پسر گلتون عکس تولد داره اونم با عکاسی حرفه ای هم تو این کرونا مهمونی نگرفتین

محبت همه جا میرود، از زمین تا آسمان، از دل به دل و حتی پیش خدا 🦋✨️

وسایل تزیین و بادکنک و فشفشه و ابشار و اینا زیاد بگیر

خونه رو اساسی تزیین کن تنقلاتی که دوست داره بخر

کادوی مورد علاقه

حتما حتما سورپرایزش کنید

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به جاش ببرینش اتلیه کلی عکس زیبا بگیرین اینجوری هم پسر گلتون عکس تولد داره اونم با عکاسی حرفه ای هم ...

اره راست میگی عزیزم ولی هرچ منوباباش میگیم نمیفهمه جیغ میکشه میگه دوستامودعوت کن 

وسایل تزیین و بادکنک و فشفشه و ابشار و اینا زیاد بگیر خونه رو اساسی تزیین کن تنقلاتی که دوست داره ب ...

ارع عزیزم منم باورکن همین نظررودارم ولی شایدشمابگین داره چ میگه ولی چندوقته دغدغه شده واسمون همش درگیریم بااین تولداونک نمیفهمه تولدش کی هست فقدمیگه دوستام بیان تولدبگیریم برف شادی بزنیم ینی هرچندهفته میگه تولدم کی میشه 

اره راست میگی عزیزم ولی هرچ منوباباش میگیم نمیفهمه جیغ میکشه میگه دوستامودعوت کن 

اره متاسفانه قانع کردن بچه ها کار سختی هست 

شاید اگه چند نمونه عکس تولد اتلیه ای بهش نشون بدین بگین به جای اینکه دوستات بیان بریم از این عکس ها بگیرم بعدشم تو خونه سه تایی یه تولد مفصل بگیرین براش قبول کنه...

محبت همه جا میرود، از زمین تا آسمان، از دل به دل و حتی پیش خدا 🦋✨️

بچه هاخیلی لجبازه بخدابعضی وقتاگریه میکنم ازبس میره روی اعصابم ومیادمیگه چراتولدنمیگیری حالام ازسرشب میگم تولدمیگیرم ولی دوستات نیان چون نمیشه کروناست میگه مروناروچیکاردارم تولدبگیر😂

ارع عزیزم منم باورکن همین نظررودارم ولی شایدشمابگین داره چ میگه ولی چندوقته دغدغه شده واسمون همش درگ ...

شما اینکارو انجام بده ببریدش طبیعت اتیش روشن کنید و خودتونم جیغ و اهنگ و .. کباب کنید از همشونم فیلم بگیرید سر ذوق میاد

من میفهمم چی میگی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
به نظرم یه تولد حتما براش بگیرین حالا بدون مهمون برا اینکه کرونا هس چون تو اخلاق و رفتارش تاثیر دار ...

خودمون گرفتیم سه نفری ولی میگم تولدی ک دوستاش باشن نگرفتیم وروانیمون کرده بخدا

شما اینکارو انجام بده ببریدش طبیعت اتیش روشن کنید و خودتونم جیغ و اهنگ و .. کباب کنید از همشونم فیلم ...

اره مگه بشینم باهاش صحبت کنم وبهش قول چیزای خوب بدم ببینم  راضی میشه اگرن خیلی سخته اصلاکوتاه نیادفک کنم 

اره مگه بشینم باهاش صحبت کنم وبهش قول چیزای خوب بدم ببینم  راضی میشه اگرن خیلی سخته اصلاکوتاه ن ...

قول اسباب بازی مورد علاقه و ااایش بازی و فشفشه و ابشار و تنقلات مورد علاقه بده خوبم درک میکنه

پسر من فقط غر میزنه هاااا فقط غر ولی معمولا یه وقتهایی که بنظرمون لازمه  اینجوری هر چی بخواد براش انجام میدیم

وسایل تزیین و بادکنک و فشفشه و ابشار و اینا زیاد بگیر خونه رو اساسی تزیین کن تنقلاتی که دوست داره ب ...

عزیزم میشه راجع ب کادوی خوب یکم کمکم کنی خودش میگم میگه من کادودوست ندارم دوست دارم دوستام بیان تولدم