2777
2789
عنوان

تولدپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 32 پست
عزیزم میشه راجع ب کادوی خوب یکم کمکم کنی خودش میگم میگه من کادودوست ندارم دوست دارم دوستام بیان تولد ...

ببین به چی علاقه داره؟

مثلا :

پسر من عاشق ماشین و لودر و تراکتور و .. اینجور چیزاست

خوردنی: سیب زمینی سرخ کرده و بستنی

سرگرمی :فضای سبز و آتیش بازی و فشفشه  و بادکنک

در کنار همه اینا اهنگ شاد هم میزارم و پابه پاش بچگی میکنم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین به چی علاقه داره؟ مثلا : پسر من عاشق ماشین و لودر و تراکتور و .. اینجور چیزاست خوردنی: سیب ز ...

همه ایناهاروداره لودرنیسان وتراکتورتفنگ ودوچرخه کامیون دوست دارم یه چیزی بگیرم ک قافل گیربشه وهم کادوی خوبی باشه 

خدایاسپردم بتو من بعدازتوامیدی ندارم ...  
همه ایناهاروداره لودرنیسان وتراکتورتفنگ ودوچرخه کامیون دوست دارم یه چیزی بگیرم ک قافل گیربشه وهم کاد ...

کامیون بزرگ داره که سوارش بشه؟

برقی منظورم نیست

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
کامیون بزرگ داره که سوارش بشه؟ برقی منظورم نیست

اره داره عزیزم ازهمونایی ک تاصدوخورده ای وزن تحمل دارن منظورتونه؟

اره داره عزیزم ازهمونایی ک تاصدوخورده ای وزن تحمل دارن منظورتونه؟

بله همونو میگم

چادر سرخ پوستی

ماشین کنترلی؟اینم خیلی پسرا دوست دارند

آخی گناه داره....خوب باید واسش یه تولد کوچولو میگرفتی چون از۲ سالگی میفهمن.امسالم واسش بگیر خانوادتونو بگید.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

اره اتفاقاهمیشه چادرمسافرتی خودمون رودوس داره بیارم واسش باعروسکاش برن داخلش منم اینکارونمیکنم این واقعاکادوخوبیه چون میدونم دوست داره ممنون عزیزم یادم نبودالان یادم اومدخیلی کمکم کردی یک دنیاممنونم ازت 

همه ایناهاروداره لودرنیسان وتراکتورتفنگ ودوچرخه کامیون دوست دارم یه چیزی بگیرم ک قافل گیربشه وهم کاد ...

اسکوتر بگیر حدود ۳۰۰ و خورده ایه.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

اره اتفاقاهمیشه چادرمسافرتی خودمون رودوس داره بیارم واسش باعروسکاش برن داخلش منم اینکارونمیکنم این و ...

جه خوب 

پیشاپیش تولدش مبارکه 🌹🌹🌹🌹

صدسال عمر باعزت و تندرست باش💖💖💖

آخی گناه داره....خوب باید واسش یه تولد کوچولو میگرفتی چون از۲ سالگی میفهمن.امسالم واسش بگیر خانوادتو ...

اره چون تومان رمضان بودهمه ی خانواده همسرم شهرستان هستن وبرای روزشون ب مشکل میخوردن  نمیشدک خونواده خودمودعوت کنم اونارودعوت نکنم امسالم ک توماه رمضان نیست بازم کروناست 

جه خوب  پیشاپیش تولدش مبارکه 🌹🌹🌹🌹 صدسال عمر باعزت و تندرست باش💖💖💖

ممنون عزیزم همچنین خیلی کمکم کردی ازت ممنونم