2777
2789
عنوان

شوهر

239 بازدید | 17 پست

شوهرم صبح که از خواب پا شد زود بلند شد منو برد خونه بابام خودش گفت صاحبکارم کارم داره زود رفت دیگه هرچی زنگ زدم جواب نداد تا خودش پیام داد خونه صاحبکارم همه جمعیم حالا نمیام زنگ زدم جواب نداد تا الان که زنگ زدم جوابداد گفت جاییم بعد میام من چطور با این رفتار کنم وقتی اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو دلشو خالی میکنین.یعنی تا ی روز شوهر کار براش پیش امد زیر سرش بلند شده؟راحت تهمت نزن.گلم خودت ی روز برات کاری پیش بیاد راضی اینطوری شوهرت راحع بهت فکر کنه.بد به دلت راه نده سرفرصت بپرس ازش

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

اولین بارش بود بعدم نگفت میخوام برم خونش گفت  زنگ زد کارم داره برم ببینم چشه

انقد از این مردا بدم میاد ک گوشی رو جواب نمیدن دلم میخواد از وسط دوتاشون کنم خب وقتی اومد ازش بپرس براچی رفده چرا گوشی رو جواب نمیداده

چرا تو دلشو خالی میکنین.یعنی تا ی روز شوهر کار براش پیش امد زیر سرش بلند شده؟راحت تهمت نزن.گلم خودت ...

خب جوابمو نمیده سرکارم نرفت رفته خوشگذرونی و بازی و اینا بنظرت چرا باید جواب منو نده اعصابم خورده سر درد گرفتم

انقد از این مردا بدم میاد ک گوشی رو جواب نمیدن دلم میخواد از وسط دوتاش کنم خب وقتی اومد ازش بپرس برا ...

بار اولش نیست کلا وقتی پیش کسیه جواب منو نمیده

2790
2778
2791
2779
2792