2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 38 پست
ممنونم به نیت حاجت روایی همه کسایی که این مشکل رو دارن بخونید منم دعا کنید

چشم

ممكنه اسمتون روبگيد؟

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

[QUOTE=188996218]تو رو پدر و مادرت واینسا که عاقبت بخیر نمیشی[/QUOTE

به نظرت وایساده بودم الان پست میذاشتم دلم میخاد ازدواج کنم.

نه عزیزم اینجوری هم که شما میگید درست نیست یه جاهایی مثل ازدواج اصرار شما مشکلی نداره بله نظرشون رو بگن ولی منطق درست و حسابی پشتش باشه نه با دهن بینی سد راه بچه هامون بشن .الآنم که چپ و راست میگن ازدواج نکردی هم سنای تو بچه دارن و... موندی خونه ...

درس به چه دردت میخورد و .... در صورتی که من دو جا تمایل داشتم و با بی منطقی نذاشتن 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم ممكنه اسمتون روبگيد؟

شما دعا کنید خدا می‌دونه دارید چه کسی رو دعا میکنید

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
من میگم اگه امکانشو داری یه جوری به یکی از اون دوتا که خوشت اومده نخ بده شاید اونام دلشون میخواد و ت ...

با یکیشون امکان تماس دارم ولی حدود ۶ ماه پیش که صحبت کردیم گفت تمایلی ندارن منم دلیلی ندارم بیشتر باهاشون در تماس باشم

شما دعا کنید خدا می‌دونه دارید چه کسی رو دعا میکنید

متوجهم

چون واسه هرنفريه نمازميخونم ممكنه شمارويادم بره

باشه كلى دعاميكنم😊🙏

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
متوجهم چون واسه هرنفريه نمازميخونم ممكنه شمارويادم بره باشه كلى دعاميكنم😊🙏

ممنون ان شا الله خودتون هم حاجت روا بشید

انشاالله به خواستت برسی عزیزم❤

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
[QUOTE=188996218]تو رو پدر و مادرت واینسا که عاقبت بخیر نمیشی[/QUOTE به نظرت وایساده بودم الان پست ...

متاسفم

همينطوره كه ميگيد،منم خودم چندسال پيش موقعيتش بودكه خونواده نذاشتن

ممنون ان شا الله خودتون هم حاجت روا بشید

سپاس🙏

خانواده ها هیچ وقت بچه هاشون رو درک نمیکنن  

دقیقا🥺من با شوهرم توی دانشگاه آشنا شدم خیلی به هم علاقه داریم بعد خانواده من میگفتن نمیزاریم ازدواج کنید

ولی من‌ هرکاری کردم ک ازدواج کنیم و الانم خیلی راضی ام از انتخابم🙂 درصورتی ک اگه نمیذاشتن ازدواج کنیم من تا الان خودکشی کرده بودم

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

اسی  چله  حق شناسو بگیر

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقا🥺من با شوهرم توی دانشگاه آشنا شدم خیلی به هم علاقه داریم بعد خانواده من میگفتن نمیزاریم ازدواج ...

خدا رو شکر که به هم رسیدین 

ایشاالله زندگیتون پایدار باشه

لطفا فحش ندین اگه ادب نداری احتیاجی نیست به من ثابت کنی😐
دقیقا🥺من با شوهرم توی دانشگاه آشنا شدم خیلی به هم علاقه داریم بعد خانواده من میگفتن نمیزاریم ازدواج ...

این داستان منم هست با این تفاوت که نشد الان هیچکس برام اون نمیشه .هیچ کدوم از کسایی که اومدن چه شناس چه ناشناس نتونستم به عنوان یه همراه و پناه ببینم .دلم براش یه ذره شده.مجبورم هیچی نگم و سکوت کنم 

خدا رو شکر که به هم رسیدین  ایشاالله زندگیتون پایدار باشه

مرسی😊🌹