2777
2789
عنوان

ازدواج

239 بازدید | 38 پست

۲۸سالمه دلم ازدواج میخاد .الان دیگه خاستگاری ندارم با اینکه هم ظاهر خوبی دارم هم تحصیلات هم کارم تو دستمه هم اخلاقم خوبه سن۲۲_۲۵سالگی خیلی برام خاستگار میومد یکی دو موردشون رو خوشم اومد خانواده مخالفت کرد و مواردی هم اونا میگفتن خوبن من دوست نداشتم .الان با اینکه میدونم اون دو مورد هنوز مجردن ولی میدونم دیگه دنبال من نمیان .برادرم ۲۱ سالشه میگه زن میخاد براش دنبال زن میگردن .دلم میخاد زمان برگرده عقب وقتیبه یکی از اون دو طرف بله میدادم خجالت رو میذاشتم کنار و یکم جلوی خانواده مقاومت میکردم الآنم باید بشینم یکی که اصلا با معیارام یکی نیس بیاد بگم بله ...

ناراحتم و خسته .از یه جایی به بعد خونه بابا موندن اشتباهه میفهمی که پدر مادرت زندگی خودشون رو دارن تو دلت میخواد راجع به خیلی چیزا نظر بدی ولی میبینی خیلی با اونا فرق داری و البته این زندگی اونایی باید اجازه بدی خودشون تصمیم بگیرن .

برام دعا کنید یکی از اون دو نفر برگرده یا یکی شبیه اونا بیاد تو زندگیم 😔😔😔

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

انشاالله🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله یه بخت خوب نصیبمون میشه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
میاد عزیزم سنی نداری. به جای من باشی چی میگی؟

مگه چند سالته. 

از لحاظ روحی بدجور نیاز دارم یکی کنارم باشه احساس کنم پشتم بهش گرمه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
توکلت به خدا باشه.همینه ، پسرا توی خیلی از مسائل بهشون توجه میشه، ولی دخترا نه.اونا میتونن عاشق یکی ...

اره الان واقعا این چیزا رو درک میکنم .برادرم خیلی راحت راجع به این مسئله اصرار می‌کنه و حرف میزنه اما من هیچوقت نتونستم بگم  که این آقا شبیه منه .همش پدر مادرم گفتن راه دور نه .غریبه نه .الان میگن عیب ندارد پسره راه دور بره .خواهرم راه دور رفت همش غر زد دوری بده و... نداشت من با کسی که میخواستم ازدواج کنم الان که دیگه هیشکی نیس میگن راه دور هم خواستی برو😶😶😶 به وقتش نداشتید الان با کی برم .

مگه چند سالته.  از لحاظ روحی بدجور نیاز دارم یکی کنارم باشه احساس کنم پشتم بهش گرمه

خیلی از شما بزرگترم. منم این نیازو دارم البته تازه یکساله اینجور شدم یه خواستگار داشتم هواییم کرد و رفت. البته اصرار از اون بود ولی خب به درد هم نمیخوردیم. خیلی پولکی بود. بعد اون دوست دارم خدا برام جبران کنه. تا ببینم چه مصلحتی برام میبینه. 

سلام وقت بخير

اگه تمايل داشته باشيدرفتم حرم واستون دوركعت نمازميخونم ودعاميكنم انشالله كه حاجت رواميشيد

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
سلام وقت بخير اگه تمايل داشته باشيدرفتم حرم واستون دوركعت نمازميخونم ودعاميكنم انشالله كه حاجت روام ...

ممنونم به نیت حاجت روایی همه کسایی که این مشکل رو دارن بخونید منم دعا کنید

اره الان واقعا این چیزا رو درک میکنم .برادرم خیلی راحت راجع به این مسئله اصرار می‌کنه و حرف میزنه ام ...

من میگم اگه امکانشو داری یه جوری به یکی از اون دوتا که خوشت اومده نخ بده شاید اونام دلشون میخواد و تو خبر نداری😜😁