2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشته ی مورد علاقم بود اما چون تنوع طلبم یه مدت بشدت پشیمون شدم ولی الان عاشق رشتم هستم

میدونی چیه 

من رشته موردعلاقم نبود 

با حرف پدرم قبولش کردم و از اونطرف چون رشته ای که هم خوبه هم کار براش پیدا میشه

بعد الان ترم ۲ هستم 

دانشگاه هم خوشحالم هم ناراحت 

و میخوام دانشگاهمو عوض کنم 

از اونطرف بعضی وقتا خیلی خوشحالم به رشتم 

و گاهی جر و بحثم میشه با دانشجویان یا حالا چیز های دیگه پشیمون میشم به رشتم 

نمیدونم باید چکار کنم گیج شدم 

رشته اشو حقیقتش دوست دارم و پشیمون نیستم و شغل سطح بالایه درامد خوبی هم میشه داشته باشیم تو شرکت خوبو..... 

میشه یه راهنمایی و انگیزه بهم بدی ؟ 

من گیج شدم 

رشتشو دوست دارم اما دانشگاه همش جر و بحث میشه ارامش ندارم . و......

میدونی چیه  من رشته موردعلاقم نبود  با حرف پدرم قبولش کردم و از اونطرف چون رشته ای که هم ...

عزیزم باید دلتم بخواد که این رشته بمونی چون هرچقدرم انگیزه بدم ممکنه خودت فکر کنی اونطور که میگم نیس

من بهت پیشنهاد میکنم تو همین هفته ها بری یه شرکت حسابداری کاراموز بشی اونجا کارو از نزدیک ببینی

واقعا عاشق حسابداری میشی من خودم کاراموزم البته بافاصله تموم کردم رفتم انقد کارمو دوس دارم که هرسری زود تموم میکنم چیز جدید یادم بدن

اعداد سریع تو ماشین حساب میزنم

ثبت های حسابداری اونایی که بلدم سریع میزنم طوری که رئیس شرکت همیشه میگه سریع و بادقت میزنی صدای کیبوردت تا اتاقم میاد

حالا من تا یکماه پیش یه ادم ترسو کم رو بودم از استرس حتی گاهی اشتباهم میکردم همش سرزنش میکردم خودمو کم کم یخم آب شد ترس گذاشتم کنار حتی گاهی اشتباهمو زودتر خودم میفهمم تا از بقیه نپرسم

ببین چیزای زیادی تو دانشگاه یاد میدن اگه دل به کار بدی میبینی یادگیری کاری راحتتر و شیرین تره

من روز 8ساعت کارمیکنم فقط صبح زود یا بعدازظهرا چون از خواب بیدار میشم موقع رفتن همیشه خستم بااینکه شرکت خیلی نزدیکمه10 دقیقه راهه اما وقتی میرم باید بگن تعطیله تا بیام خونه... شماهم میتونی عزیزم من قبلا کار آدمی بودم همش دراز کشیده بودم رو تختم گوشی دستم بود

عزیزم باید دلتم بخواد که این رشته بمونی چون هرچقدرم انگیزه بدم ممکنه خودت فکر کنی اونطور که میگم نیس ...

مرسی عزیزم عزیزم خب من دانشجویم سخته الان برم سرکار چطوری برم کارآموزی؟ اتفاقا خیلی دوست دارم حسابدار ماهر و خوبی بشم

مرسی عزیزم عزیزم خب من دانشجویم سخته الان برم سرکار چطوری برم کارآموزی؟ اتفاقا خیلی دوست دارم حسابدا ...

اونجا چندنفر هستن با شرایط خودت اگه میتونی برو اگر نه که بزار بعد درست

چون یه تنوعیم برات میشه