2777
2789
نمی‌دونم زمان ما همون بیرون باهام آشنا میشدیم😅 مکان‌های شلوغ و عمومی ایرادی نداره از نظرم

آخه الان من خیلی وقته بیرون نمیرم کلا خونم به خاطر کنکور

فقط مجازی میشه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای بدی هم پیشنهاد نداده گفته که بریم رستوران

رستوران خوبه ولی خونه مونه و باغ و جاهای خطرناک نرو 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

اول تماس تصویری بگیر باهاش

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
تو رستوران خوبع  خب چ اشکالی داره اشنا شید شاید پسر خوبی بود بعدشم مجازی مگه چشه همه ادمن دیو ...

آره به نظرمنم پسر خوبیه هم از رو حرفاش و هم اینکه اگه قصدش چیز دیگه ای بود رستورانو پیشنهاد نمیداد که

آره به نظرمنم پسر خوبیه هم از رو حرفاش و هم اینکه اگه قصدش چیز دیگه ای بود رستورانو پیشنهاد نمیداد ک ...

اولش نمیاد بگه بریم خونه خالی که

اونجوری مرغ از قفس میپره

خودش میگه رابطتون چجوری باشه دوستی یا آشنایی برای ازدواج؟

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم