2777
2789

بله برو یه کافه یا یه جا شلوغ 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسستگی ب اخلاقش داره  کم کم ادما رو میشه شناخت مجازی یا اینک یکی واسطه کنه اینا هنش وسیله هست ...

اصلا اینجوری نیست تا حالا درباره س.ک.س حرفی نزده اصلا

بعد من چون درس دارم بهش گفتم فقط شبا چت کنیم 

یکی دوساعت در حد حرفای معمولی

۱۸

وقتی میگی مجازی اونایی ک میگن اره فک میکنن حداقل اینستا بوده

ربات خیلی بی در و پیکره شاید طرفت اصلا خفت گیر باشه 

چجوری بهش اعتماد میکنی اخه عزیزم؟

نه تنها باهاش نرو بیرون بلکه باهاش قطع ارتباط کن

خودتو گول نزن پسری که خوب باشه و سرش به تنش بیارزه انقدر موقعیت تو زندگی واقعیش داره که هرگز از طریق به ربات اقدام به اشنایی نمیکنه ، پسرا با دخترا فرق دارن خودت شاید بخاطر بی تجربگی و ...رفته باشی سمت ربات اما یه پسر درست حسابی هیچ وقت از این طریق گیرت نمیاد خطرش خیلی بیشتر از سودش هست

وقتی میگی مجازی اونایی ک میگن اره فک میکنن حداقل اینستا بوده ربات خیلی بی در و پیکره شاید طرفت اصلا ...

اینستاشو هم فالو کردم به نظرم پسر خوبیه در حدی که بشه از پشت گوشی فهمید

درس میخونه دانشجوعه کار میکنه

به خاطر اینا گفتم شاید اگه یه بار باهاش برم بیرون چیزی نشه

اگه آدم بدی باشه تو همون قرار اول مشخص میشه؟

اصلا اینجوری نیست تا حالا درباره س.ک.س حرفی نزده اصلا بعد من چون درس دارم بهش گفتم فقط شبا چت کنیم& ...

واییی چند سالته؟؟

اولا مردی ک تو ربات دنبال دختره بنطرم مرد نیست

بعدم نردها کم کم خودشون رو نشون نیدن

و همه نردای مجرد مطمعن باش دنبال همون جیز هست خالا ۸۰ درصدشون هستن 

هود دانی زندگی توعه حانم

اینستاشو هم فالو کردم به نظرم پسر خوبیه در حدی که بشه از پشت گوشی فهمید درس میخونه دانشجوعه کار میک ...

نه اگه از قرار اول ذات ادما مشخص میشد که اینهمه رابطه به شکست نمیرسید با رو شدن ذات افراد

بنظرم نرو

اخه وقتی فرصت اینو داری که تو دانشگاه یا سر کار با یه ادم خوب اشنا شی چرا همچین راهی و انتخاب میکنی؟ باور کن داری ریسک میکنی

پسر خوب انقدر بیکار نیس که تو ربات دنبال رابطه باشه اینو مطمین بااااش

نه اگه از قرار اول ذات ادما مشخص میشد که اینهمه رابطه به شکست نمیرسید با رو شدن ذات افراد بنظرم نرو ...

پس از کجا پسر خوب پیدا کنم

دانشگاه ها هم که مجازیه🥲

خانوادمم نمیذارن ازدواج کنم البته خواستگارام هم خیلی آش دهن سوز نیستن

ولی  تنهایی واقا اذیتم میکنه😫