2777
2789

لطفا دوستان در مورد رژیم کتوژنیک و اینکه با رژیم کتوژنیک چقدر کم میکنیم توی نی نی سایت نظر بدید

اگر متخصص تغذیه برای رژیم کتوژنیک میشناسید معرفی کنید یا اگه خودتون تجربه کریدی بگین حتما. خیلی ممنون میشم.

چون من تا حالا متخصص تغذیه پیدا نکردم هر کی و هر پیجی و سایتی هم دیدم که رژیم کتوژنیک میده کپی هست یا مطالبی هست که توی گوگل هم هست!

ظاهرا که کسی نمیدونست بگه. اما خودم فعلا که توی گوگل سرچ کردم رژیم کتوژنیک توسط متخصص تغذیه این صفحه ...

سلام دوست عزیزم. خوبین؟ تاپیک خوبتون رو الان دیدم. من شنبه ۱۸ اردیبهشت نوبت دارم پیش متخصص تغذیه برای رژیم کتوژنیک. من کرمان هستم و دکتر الهام امینی رو انتخاب کردم برای رژیم. حالا وقتی رفتم دستور رژیم غذایی رو گرفتم میام براتون توضیح میدم . من تقریبا سی و پنج کیلو اضافه وزن دارم متاسفانه. تمام امیدم به این رژیمه. 

این نیز بگذرد .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد چندنفر با هم اینجا شروع میکردیم تا به همدیگه روحیه بدیم و انگیزه داشته باشیم برای لاغری؟ کس ...

منم تصمیم دارم شروع کنم ولی از یک ماه بعد 

آخه عروسی داریم لاغر بشم لباسی ک دارم  تنم نمیشه مجبور فعلا صبر کنم

من دارم این رژیم رو میگیرم 😎 فردا میشه ۵ روز که توی این رژیمم تا همین دیروز سخت بود و یکم حالت کسلی داشتم اخه دیدم که مادرم الان۲۸ روز این رژیم رو گرفت ۱۳ کیلو کم کرد البته مادرم عمل وایپست انجام داد  از ۱۲۰‌شد۹۴ و استپ شد و بعد شرروع به این رژیم کرد وتوی ۲۳ روز که ۵ روز پیش بود خودشو وزن کرد شد۸۱ کیلو 😊 منم دیدم خوبه و دارم ادامه میدم۲۰ کیلو اضافه وزن دارم تا ببینم چی میشه امیدوارم کم کنم 

سلین 

کاش میشد چندنفر با هم اینجا شروع میکردیم تا به همدیگه روحیه بدیم و انگیزه داشته باشیم برای لاغری؟ کس ...

من پایه م الانم هفته دوم از رژیم کتو هستم شما چی؟؟

چمیشد یه پایه خوب داشتیم

انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق ؛ ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم!