2777
2789
عنوان

خیلی نگرانممم

73 بازدید | 10 پست

من یه سالی میشه با ی نفر هستم . خیلی همو دوس داریم .مامان من و ایشون هم در جریانن و مشکلی ندارن ولی این وسط ی عده هستن ک ازین موضوع خبر دارن و سر دشمنی با من میخوان ب بابام بگن این قضیه رو . بابای منم طبیعتا خیلی حساسه سر این موضوع خیلی خیلی میترسم چون تهدید کردن ک بگن . الان واقعا نیاز داشتم ب یکی بگم اینارو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته عزیزم

لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

حوب بنظرم مادرت با پدرتون آروم درمیون بزاره و پسره هم بیاد خاستگاری اگ شرایط داره

بله ولی فعلا شرایط جور نیست . میترسم بابام اگه بفهمه باعث جدایی ما بشه . از همین میترسم

18 🙃

خوبه که

به آقا پسر بگو بیاد خواستگاری 

لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بله ولی فعلا شرایط جور نیست . میترسم بابام اگه بفهمه باعث جدایی ما بشه . از همین میترسم

اینکه مامانت میدونه حیلی خوبه و اگه پشتت باشه باباتم راضی میکنه نترس از یه مشت تهدید😉