2777
2789
عنوان

عروسی تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 14249 بازدید | 235 پست
با اجازت اسی  مامانم میگه قدیم تو روستا یه دختر رو میدن به یه پسری تو روستای دیگه سر مهریه و ش ...

وای بیچاره ، من همیشه خداروشکر میکنم که زمان قدیم نبودم وگرنه آبرو منم میرفت ، آش نخورده و دهن سوخته 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
با اجازت اسی  مامانم میگه قدیم تو روستا یه دختر رو میدن به یه پسری تو روستای دیگه سر مهریه و ش ...

دقیقا این بلا سر یکی از اقوام دور ما افتاد 20 تا دکتر بردن مگه باور میکردن چقدر زن بدبختو زدن که کی بود اینکارو کرده

20 تا دکتر بردن بازم تعنه میزدن ولی خدارو شکر نزاشتن خانواده دختره بفهمن خودشون حلش کردن النم 3 تا دختر داره 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا این بلا سر یکی از اقوام دور ما افتاد 20 تا دکتر بردن مگه باور میکردن چقدر زن بدبختو زدن که کی ...

خیلی بد بوده واقعا من مامانم میگه یه همسایه داشتیم چهل سال پیش دختر شب عروسیش بیچاره از خونه بیرون میکنن دشک زیرشون هم سوراخ میکنن میندازن گردنش😐بگو آخه بیشعور فوقش دختر هم نبود طلاق بده تموم شد این کارا چیه

👈🤷👉
وای بیچاره ، من همیشه خداروشکر میکنم که زمان قدیم نبودم وگرنه آبرو منم میرفت ، آش نخورده و دهن سوخته ...

ولی فک کنم ان ارثیه این نوع بکارت درسته؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دقیقا این بلا سر یکی از اقوام دور ما افتاد 20 تا دکتر بردن مگه باور میکردن چقدر زن بدبختو زدن که کی ...

حاالا اون دختره از کجا بفهمه داماد قبلا پاک بوده یا نه. شاید اونم هزار تا کار کرده کسی خبرنداره.درضمن مگه قدیما نمیفهمیدن از بعضیا خون نمیاد؟

نصف شب بود همه دور هم جمع بودیم یه مشت بچه ک از هیچی سردر نمیاورد هیچکس نمبتونست بخوابونتمون از بس شلوغ بودیم 

یهو دیدیم محمد دادمیزد فحش میداد بد بیراه میگفت 

دویدیم سمت اتاق مریم التماسش میکرد قسمش میداد ک اینکارو نکنه ما هم مات مبهوت مونده بودیم هنوز گریه های مریم رو یادمه مادر محمد با تمام توانش موهای مرلمو کشید و ب یه پیررن اعجوزه تراز خودشت گغت ماشینو ببار 

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 
خیلی بد بوده واقعا من مامانم میگه یه همسایه داشتیم چهل سال پیش دختر شب عروسیش بیچاره از خونه بیرون م ...

خیلی بیشعور بودن اون زمان البته خانواده دخترا هم خیلی سخت میگرفتن به همین خاطر دنبال بهونه بودن که تلافی کنن البته چه تلافی یه نفرو انگشت نمای عالم میکنن تازه بنده خدا دخترم بوده اش نخورده دهن سوخته

خیلی بد بوده واقعا من مامانم میگه یه همسایه داشتیم چهل سال پیش دختر شب عروسیش بیچاره از خونه بیرون م ...

حالا چرا سوراخ😐

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
خیلی بیشعور بودن اون زمان البته خانواده دخترا هم خیلی سخت میگرفتن به همین خاطر دنبال بهونه بودن که ت ...

آره اون زمانا آخه کی جرات اینکارا رو داشته قبل عروسی کاری بکنه الان ملت ریلکس شدن

👈🤷👉