2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅 گفت امان‌ازدست خانواده شوهر! توهین نکرد

البته اینکه وقتی نمی‌فهمم حرف را جوری بگه که نفهمم خب بده ...اما من به عنوان ی مرد میگم خانواده شوهر جرمشون چیه ؟

اینه خانواده یک مرد هستند ؟

شما اکثرا با مادر و خواهر شوهرهاتون درگیر هستید و دشمن ..همین مادر و خواهر شوهر هم با مادر و خواهر شوهرهاشون این  وسط یک مرد باید بسوزه و منگنه بشه که زنها نمیتونند با هم بسازند

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.
پس اگه میخوای حمایت کنی باید همه لهجه هارو بلد باشی کاکه

گیانم من حمایت گر شوهر شما هم هستم و حمایتگر پدرت کاری هم به لهجشون ندارم 

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.
البته اینکه وقتی نمی‌فهمم حرف را جوری بگه که نفهمم خب بده ...اما من به عنوان ی مرد میگم خانواده شوهر ...

اکثریت تاپیکهام ببینید مدیریت مردایرانی ضعیف دراکثراموارد،ونمیدونه چطوری بادوطرف رفتاربکنه که درهیچ کدام حس حسادت و...برانگیخته نشه

مردهام نسبت به جناق ومادرزن وبرادرزن گارددارن ومسئله ،منتهااصولاحرفشون عملی میکنن تاحرف بزنن!

خخخخ ایول داداش.چیزی شد به منم بگو بیام پشتتو بگیرم

باور کن یک مطالبی میخونم ناحق درباره شوهرها می‌نویسند که مجبور شدم عضو شم ..شوهره میگه بالا چشمت ابرو ..تاپیک میزارند و بر علیه شوهر و خانوادش چیز میگند بقیه هم میگند آفرین چرا جرشون ندادی برو طلاق بگیر و...

اکثریت تاپیکهام ببینید مدیریت مردایرانی ضعیف دراکثراموارد،ونمیدونه چطوری بادوطرف رفتاربکنه که درهیچ ...

مرد ایرانی توی منگنه هست ...از یک طرف زن آدم از یک طرف مادر و خواهر آدم و هیچکدوم هم کوتاه نمیاند و این وسط مجبورت میکنند یکی را انتخاب کنی 

مرد ایرانی توی منگنه هست ...از یک طرف زن آدم از یک طرف مادر و خواهر آدم و هیچکدوم هم کوتاه نمیاند و ...

من خودم برادردارم وخواهرشوهرهستم

اماقانون وشرع وروانشناس ومشاور میگن اولویت همسره چه خانم وچه اقا

حق نداره کسی بخاطرخواسته دیگری که چه مادرباشه وچه خواهر،دل همسرشوبشکونه!

بایدبرای روابط بادیگران حدومرزداشته باشن وهرجاحدومرزهاشکست قاطع برخوردکنه

این چیزی که مردایرانی نمیدونه ،وتربیت خانوادگی ما ایرانی ها،بچه رووابسته به خانواده بارآورده

من که با دیدن این نی نی سایت دیگه ادب شدم.ینی دیه پسرا بمیرن هم نباید زن بگیرن.

کاملا موافقم ...من لایه های پنهان را نمی‌دونستم ..تازه ی کدوم تاپیک زده بود ادرار کنم توی چایی شوهرم بدم بخوره بردم میشه ؟؟

تو ببین اوج نامردی را یعنی یک چایی هم نمیتونی با خیال راحت بخوری 

من خودم برادردارم وخواهرشوهرهستم اماقانون وشرع وروانشناس ومشاور میگن اولویت همسره چه خانم وچه اقا ...

خودتون میدونید اگر کسی از مادرش راحت دل بکنه قطعا از دیگرانم راحت دل می‌کنه ...قبول دارم مدیریت را یاد نگرفتیم ولی واقعا آدم منگنه میشه این وسط ...اشکال اینه ک مرد را مجبور میکنند یکی را باید انتخاب کنه ...چرا نباید هر دو طرف را داشت