2777
2789
من نمیدونم شما مردا تو سایت زنونه چیکار میکنین

من به شخصه برای این اینجام که وقتی برای شوهرها و فامیل شوهر چیز میگید نذازم یکطرفه جریان باشه

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما من عاشق سنندجم

5-6سال اونجا زندگی کردم دلم پر میکشه برای همه خاطراتی ک اونجا داشتم الان ک فک میکنم انگار رویا بود خواب بود

کاش میشد برگردم ب عقب😔

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
ایشالله هرجا که هستی دلت خوش باشه عزیزم

مرسی

کاش میشد اینجا دوستامو پیدا میکردم 

خودم کردم کرد مهاباد

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
سلام عزیزم. از خیلیاشون شنیدم بیشتر اقوام خود من کرمانشاه هستن 

آها،آخه من خودم کوردم و بچه کرمانشاه حرفتون برام عجیب بود...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
امان له دس خه زوران

البته کار پسندیده ای نیست که جواب را به ی زبان دیگه بگیم و توهین کنیم 

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.