2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

64 بازدید | 7 پست

دوستان من بعد اون شکست عاطفی که خوردم و اینکه تو تاپیک دیگه گفتم‌سه ماه میگذره دوباره باهاش حرفیدم و اذیت شدم باز ... سرمو با درس و رژیم گرفتن و ورزش پر کردم .. اما هنوز احساس تنهایی می کنم ..

گهگاهی با مادرم میحرفم ولی وقتی گوشیمو میگیرم دستم‌حس میکنم برا کسی مهم نیستم ... دیروز داشتم‌فک‌میکردم .. دوستام همیشه من اول پیام‌میدم و حالشونو میپرسم تو دوران کرونا هم‌یه مدت بهشون پیام ندادم اونا هم سراغی از من نگرفتن .. الان حتی واتساپم باز میکنم یه پیام‌کوچیکم نیست .. خواهرم اینا زنگ میزنن خونه من تلفنو میگیرم باهاشون میحرفم اونا اصن یادشون نمیفته من هستم و خب من نمیتونم همه حرفامو بهشون بزنم ... این سه ماهم هر روز به طرف فک کردم صد بار مردم و زنده شدم تو تنهایی ...  کلا سخت میگذره

تو چرا زنگ نمیزنی یا پیام نمیدی توقع داری همیشه بقیه دنبالت باشن؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شبیهتم این روزها تا به کسی منفعت نداشته باشی نمیاد طرفت

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
تو چرا زنگ نمیزنی یا پیام نمیدی توقع داری همیشه بقیه دنبالت باشن؟؟

خب اینکاریه همیشه من میکنم .. یه روز هم پیام ندم کلا برا کسی مهم نیس .. اخیرا هم پیام میدم انقد کوتاه جواب میدن حس میکنم زیادیم

خب اینکاریه همیشه من میکنم .. یه روز هم پیام ندم کلا برا کسی مهم نیس .. اخیرا هم پیام میدم انقد کوتا ...

پس پیام نده لیاقت بودن با تورو ندارن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مگه حتما باید با دیگران باشی بهت خوش بگذره؟

تنهایی حال کن برای خودت 

دوستا که تکلیفشون مشخصه اونام خودشون خانواده دارن 

توهم باخانوادت خوش بگذرون 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍