2821
2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 79 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وایساخلوته یدونه بزارم نطربدی

من ندیدم عکستو ولی اینهمه میگن خوشگلی لابد هستی ،۹۹ نفر بهت میگن خوشگلی ۱ نفر میگه شبیه ۳۸ ساله هایی پس اون یه نفر از حسادت میگه ذهنتو درگیر نکن عزیزم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
توقع داری قیافه ی جور بمونه!!! دخترر برو عکسای قدیمتو نگاه کن . کلا ی شکل بودی؟؟؟ ادم تغییر میکنه ...

تغیییر مثبتتتت نههه منفییی ادما روز به روز خوشگل تر میشن من برعکسم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
کی گفته منم تغییر کردم اونم تغییر منفی. میدونی چرا؟؟ چون ازبس حرص میخورم

ناراحتی ادمو پیر می‌کنه زنونه نمیکنه، فک نکنم از این باشه 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لک صورت 😭😭

qeooooooo | 45 دقیقه پیش

فوق تخصص غدد

hlima | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز