2821
2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 79 پست
منم ۲۴ سالمه هرکی میبینه منو بهم میگه ۱۸ بهت میخوره هر جا رفتم همه بهم گفتن ،تو نی نی سایت عکسمو گذا ...

وا شاید از حسادت بوده، من خودم از خودم واقعا بدم میاد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
وایساخلوته یدونه بزارم نطربدی

باشه گلم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدون تعارف نظربدید

وای خیلی خوشگلی بخدا

یکم شبیه الناز حبیبی هستی

سنتم اصلا بالا نمیزنه بقران

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
وای خیلی خوشگلی بخدا یکم شبیه الناز حبیبی هستی سنتم اصلا بالا نمیزنه بقران

مرسی عزیزم ممنونم

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

ولی من خودمو خیلی دوست دارم ،مهم نیست نظر دیگران ،توهم واست مهم نباشه

من مشکلم خودمم نه دیگران...

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
یکم ب خودت برس. مثلا مو رنگ کن یا یکم ارایش کن  اون وقت ک میبینی اشتباه میکردی

به خودم میرسم مشکلم تغییر قیافمه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز