2777
2789
عنوان

فرق استراحت مطلق با نسبی چیه

986 بازدید | 6 پست

دوستان عزیزم

چون سرکلاژ شدم . دکترم بهم گف استراحت نسبی داشته باشه

حالا نمیدونم واقعا منظورش چیه

باید دائم رو رخت خواب باشم و فقط برای سرویس پاشم یا...

یعنی کار سنگین ممنوع...بیشتر بشین یا دراز بکش...خیلی کم راه برو

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جارو کشیدنو و سرویس شستنو پله رفتنو دستمال کشیدنو لباس شستنو و ... نکن و اینکه فرنگی استفاده کن 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

مطلق ک کامل نباید تکون بخوری این در حد سرپا کارسنگین نکن وای پله ها رو زیاد بالا پایین نرو سرکلاج خیلی درد داره؟منم دکتر گف باید بشی اصلا قبول نکردم ولی قشنگ درد زایمان گرفتم تو ۲۶ هفته

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
مطلق ک کامل نباید تکون بخوری این در حد سرپا کارسنگین نکن وای پله ها رو زیاد بالا پایین نرو سرکلاج خی ...

ن اصلا درد نداشت

بیهوش کردن

بعدم به هوش اومدم تا یک ساعت یه درد خفیف مث دردای پریود داشتم و تموم.

بعد 26 زایمان کردین؟

ن اصلا درد نداشت بیهوش کردن بعدم به هوش اومدم تا یک ساعت یه درد خفیف مث دردای پریود داشتم و تموم. ...

ولی زن پسرعمم میگف خواهرش حتی ی مسکنم نزدن همونطوری سرکلاج شد میگفت بیهوشی برای بچه خطرناکنه ک .من ۲۶. هفته دردم گرف با گریه رفتم پیش دکتر کلی امپول سرم استراحت کاملا مطلق شدم همشم امپول زدم بچم ۳۸ هفته سزارین شدم ولی انقد وحشتناک بود بچم کوچیک بود مگ میتونستن ارومم کنن همش درحال گریه بودم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉