2777
2789
عنوان

رمز حاجت روایی

267 بازدید | 25 پست

بیاین بهتون بگم رمزشو

دوستم و خانواده اش رسم دارن هر سال شبای قدر غذا بدن به کارتن خوابا و بچه های کار 

هر سالم حاجت می گیرن 

منم پارسال یه کم کمک کردم خداییش خودمم حاجت گرفتم 

امسالم خدا قبول کنه برای ۲۳ شب قدر یه مبلغی می دم

حتما نیت کنین محاله حاجت نگیرین

اینم بگم که کلا صدقه دادن تو شبای قدر ثوابش خیلی زیاده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6407931/امشب-شب-قدر-هس-اینم-ی-کار-خیر-هست-بخداهر-کی-میخواد-پاداش-بگیره-بیاد

برای امواتتون و حاجات خودتون قران میخونم و ویسش رو همزمان رکورد میکنم و واتساپ براتون میفرستم(هزینه کمتر از همه جا).تدریس ریاضی پایه اول تا نهم(نصف هزینه اصلی).لطفا اگ کسی خواست بهم درخواست دوستی بده.لطفا برای حل مشکلاتم صلوات بفرست.کاربر خدایا تنهام نذار بودم ک ترکیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا صدقه خیلی جوابه👏👏

ماام همیشه وقتی میخوایم خیرات بدیم میپزیم میبریم واسه کارتن خوابا

البته خب خیلی ام ترس داره چون مرد نداریم یکم پراسترسه ولی پراز حس خوبه

از کجا پیداشون کنیم ؟ 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
منم یکمی مرغ گرفتم ببرم بدم به سگ های خیابونی خیلی گناه دارن🥺 

مامان منم به حیوانات میده نذری 😄

بیشتر به پرنده ها

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️