2777
2789
عنوان

بارداری

1404 بازدید | 26 پست

سلام 

من فردای شبی ک رابطه داشتم یادم اومد قر ص خوردم 

خیلی استرس گرفتم امکان بارداری هست

اینم بگم من وسواس فکری عملی دارم 

با اینحال یادم رفته قرص بخورم ب نظرتون قرص تاثیر داشته؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

نه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

مطمئنی؟ 

من با پزشکم مشورت نکردم هنوز از استرس نمیتونم زنگ بزنم بپرسم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
مطمئنی؟  من با پزشکم مشورت نکردم هنوز از استرس نمیتونم زنگ بزنم بپرسم

میگی ک قرص خوردی!

خب تا ۷۲ساعت وقت داری قرص بخوری

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
میگی ک قرص خوردی! خب تا ۷۲ساعت وقت داری قرص بخوری

اره ۳ تا انداختم بالا پس دیگ ب پزشکم زنگ نزنم خیالم راحت باشه

قرص چی منظورته؟ اورژانسی؟

بله ۳ تا خوردم پشت هم

انشااله به حق همین شب عزیز هر چه زودتر درمان بشی 

متشکرم

اره ۳ تا انداختم بالا پس دیگ ب پزشکم زنگ نزنم خیالم راحت باشه

۳تا! ۳تا چی!؟

اورژانسی منظورته؟ لوونئوژسترول؟؟ اون ک دوتاس یا یکی

بله ۳ تا خوردم پشت هم

۳تا؟؟؟؟ زیاد نیست

والا من چندین بار خوردم تا حالا که خداروشکر باردار نشدم

تا ۷۲ ساعت هم وقت هست 

۱۰ تا ۱۴ روز دیگه پریود میشی

ولی به هر حال چرا از قرص ضدبارداری استفاده نمیکنی؟ اورژانسی خیلی مضره