ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17754 عنوان بارداری 1403 بازدید | 26 پست سلام من فردای شبی ک رابطه داشتم یادم اومد قر ص خوردم خیلی استرس گرفتم امکان بارداری هستاینم بگم من وسواس فکری عملی دارم با اینحال یادم رفته قرص بخورم ب نظرتون قرص تاثیر داشته؟ بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی. 1400/02/14 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 نه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17754 نه مطمئنی؟ من با پزشکم مشورت نکردم هنوز از استرس نمیتونم زنگ بزنم بپرسم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17754 مبارکه بارداری خدا نکنه بلا ب دور بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 مطمئنی؟ من با پزشکم مشورت نکردم هنوز از استرس نمیتونم زنگ بزنم بپرسم میگی ک قرص خوردی!خب تا ۷۲ساعت وقت داری قرص بخوری 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17754 بچه نمک زندگیه من تحت درمانم نباید بچه دار شم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17754 میگی ک قرص خوردی! خب تا ۷۲ساعت وقت داری قرص بخوری اره ۳ تا انداختم بالا پس دیگ ب پزشکم زنگ نزنم خیالم راحت باشه بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
76shabnamiiiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1842 من تحت درمانم نباید بچه دار شم انشااله به حق همین شب عزیز هر چه زودتر درمان بشی
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17754 قرص چی منظورته؟ اورژانسی؟ بله ۳ تا خوردم پشت هم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17754 انشااله به حق همین شب عزیز هر چه زودتر درمان بشی متشکرم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 اره ۳ تا انداختم بالا پس دیگ ب پزشکم زنگ نزنم خیالم راحت باشه ۳تا! ۳تا چی!؟اورژانسی منظورته؟ لوونئوژسترول؟؟ اون ک دوتاس یا یکی 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
noora_99 عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1672 بله ۳ تا خوردم پشت هم ۳تا؟؟؟؟ زیاد نیستوالا من چندین بار خوردم تا حالا که خداروشکر باردار نشدمتا ۷۲ ساعت هم وقت هست ۱۰ تا ۱۴ روز دیگه پریود میشیولی به هر حال چرا از قرص ضدبارداری استفاده نمیکنی؟ اورژانسی خیلی مضره