2777
2789
عنوان

من خیلی خرم 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 24 پست

اسی به نظرم خودتو بزن ب مریضی ادامه گرم شدن و تب داشتن و کرونا رو درپیش بگیر ک ضایع نشی😂😂😂😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
😐😐😐😂😂😂،مگه با قرمز شدن میفهمن که دوسش داری؟

صد در صد دیگه مشکوک شدن 😭😭😭😭😭

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و آب براتون ذاللرردتتننتالبیفغلللدنن

😁😂

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

خر نیستی عزیزم باحیایی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هنوزم یعنی هستن دخترایی که بخاطر پسر خجالتی میشن سرخ میشن؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من یادمه ۲۰سالم بود رو ...

تغییر رنگم خیلی ضایع بازی بود🥺🤒

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
اسی به نظرم خودتو بزن ب مریضی ادامه گرم شدن و تب داشتن و کرونا رو درپیش بگیر ک ضایع نشی😂😂😂😂

می برنم تست کرونا ازم میگیرن که🤒😂

خر نیستی عزیزم باحیایی

🥺🙏🏻