2777
2789
عنوان

من خیلی خرم 🥺🥺🥺

521 بازدید | 24 پست

مامانم و بابام داشتن راجع به ی پسره که از فامیلای دورمونه حرف میزدن 

بعد من از این پسره خوشم میاد 

ی دفعه بابام به مامانم گفت پسره خیلی خوبیه😐

بعد من عین اسکلا صورتم قرمز شده بود خودم نفهمیدم 🥺

مامانم گفت سارا چرا قرمز کردی؟😑

منم عین اسکلا گفتم ی دفعه گرمم شد🤒

عجب خریم🤒

فک کنم فهمیدن 🥺

بیایین فحشم بدین 😭😭😭😭

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣🤣فش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دختره چش سفید گیس بریده😂😂😂😂😂😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
چه ربطی داشت . چی میشه مگه. فک کزدم چیشده حالا 😑😑😑

فک کنم فهمیدن خب🥺😭

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

سفبلهرتحکببهربدنکلبتحک

فحشن😂😂

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

هنوزم یعنی هستن دخترایی که بخاطر پسر خجالتی میشن سرخ میشن؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من یادمه ۲۰سالم بود روزنبود مامانمو دعوانکنم چرا شوهرنمیکنم من😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
دختره چش سفید گیس بریده😂😂😂😂😂😂

خیلی خرم😭😭😭

نمی دونم چرا صورتم ی دفعه سرخ شد😭😭😭😭