2777
2789
عنوان

من خیلی خرم 🥺🥺🥺

520 بازدید | 24 پست

مامانم و بابام داشتن راجع به ی پسره که از فامیلای دورمونه حرف میزدن 

بعد من از این پسره خوشم میاد 

ی دفعه بابام به مامانم گفت پسره خیلی خوبیه😐

بعد من عین اسکلا صورتم قرمز شده بود خودم نفهمیدم 🥺

مامانم گفت سارا چرا قرمز کردی؟😑

منم عین اسکلا گفتم ی دفعه گرمم شد🤒

عجب خریم🤒

فک کنم فهمیدن 🥺

بیایین فحشم بدین 😭😭😭😭

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣فش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دختره چش سفید گیس بریده😂😂😂😂😂😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
چه ربطی داشت . چی میشه مگه. فک کزدم چیشده حالا 😑😑😑

فک کنم فهمیدن خب🥺😭

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

سفبلهرتحکببهربدنکلبتحک

فحشن😂😂

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

هنوزم یعنی هستن دخترایی که بخاطر پسر خجالتی میشن سرخ میشن؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من یادمه ۲۰سالم بود روزنبود مامانمو دعوانکنم چرا شوهرنمیکنم من😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
دختره چش سفید گیس بریده😂😂😂😂😂😂

خیلی خرم😭😭😭

نمی دونم چرا صورتم ی دفعه سرخ شد😭😭😭😭