2777
2789

سلام دوستان مهربون

امشب در حق هم دعا کنیم

برای فرج آقا امام زمان (عج)

برای سلامتی همه بیمارا 

برای همه مستاجرا

برای همه اونایی که بچه میخوان

برای همه اونایی که مشکلات مالی دارن

برای همه دانشجوها و پشت کنکوریا

برای همه اونایی که عاشق کسین

برای همه جوونا 

برای همه حاجتمندان دعا کنیم 

دعا کنیم ان‌شاءالله هممون حاجت روا باشیم و خیر دنیا و آخرت نصیب هممون بشه ان‌شاءالله

امشب با قلبای پاک و مهربونتون بین مناجات و دعاهاتون برای من بنده عاجز هم دعا کنید...ان‌شاءالله همگی حاجت روا باشید 🌹⁦❤️⁩

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭یائسه شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیزم ان‌شاءالله دامنت سبز بشه...برات آیه الکرسی وسوره قدر خوندم و صلوات فرستادم...

ایه 49 -50سوره شوری رو می نویسی اسم زن وشوهر رو هم می نویسی زیرش می زاری لای قران با یه صدقه تا سال دیگه نی نی رو بغل میگیری ان شاءالله (دوستی گفت با این کار حاجتم رو گرفتم) در کل برای همه حاجتی مجرب هست که اگه حاجتی دیگه بود فقط حاجتت رو مینویسی 

🔆لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ 49

🔆از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد

🔅أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ 50

🔆و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرااو دانا و تواناست

💸صدقه اش کنار بزارید تا فهمیدید حاجتتون روا شد همون لحظه صدقه رو رد کنید💸

⬆️عزیزان فرصت رو از دست ندین خییلی ها خدا شاهد حاجتروا شدن مخصوصا برا نی نی دار شدن⬆️⬆️

⭕️⭕️دوستانی میگن عذرشرعی دارن میتونید به کسی بدین براتون بنویسه و حاجتت هم پائینش میتونید کسی براتون آیه بنویسه و خودتون حاجت و حتمااا مواظب باشید دستتون به آیات نخوره

این و یکی از خانوما گذاشته بود نوشته بودن 25رمضان انجام بشه

ان‌شاءالله به حق فاطمه زهرا خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده

عزیزم ان‌شاءالله دامنت سبز بشه...برات آیه الکرسی وسوره قدر خوندم و صلوات فرستادم... ایه 49 -50سوره ...

پارسال انجام دادم نشد😭😭😭😭😭

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

سلام گلم،الان خیلی اتفاقی این تاپیک و خیلی اتفاقی تر پست شما و امضاتونو دیدم🥺🥺،از ته دلم برات دعا میکنم تا ماه آینده دامنت سبز بشه،ان شاءالله بیای خبر خوش بدی بهمون گلم،در خواست دوستیمو قبول کن،ان شاءالله بیا بهم بگو اونجا،منتظر خبر خوشت هستم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
سلام گلم،الان خیلی اتفاقی این تاپیک و خیلی اتفاقی تر پست شما و امضاتونو دیدم🥺🥺،از ته دلم برات دعا ...

فداااات مهربونم قبول کردم