2777
2789
عنوان

شماروبه ابن شب عزیزم کمکم کنید

165 بازدید | 24 پست

سلام

دخترم ۶سالشه

چندماهه هی می گه می ترسم پیر بشی وگریه می کنه

اخیرازیاد می گه 

امروز مب گه مامان دوستم از توجونتر بود کلی گریه کرد 

گفت می ترسم بمیری

اگه راه حلی دارین راهنماییم کنین

الهی به حق امیرالمومنین حاجت روابشین

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زوده که بچت تو این سن این حرفارو بگه

فیلمی چیزی ندیده؟یا مادر دوستش فوت شده باشن؟

راجب این چیزا پیشش حرف نزنید ببرید مشاور

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 
مگه چند سالتونه؟

۳۲

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

سعی کن بیشتر ب خودت برسی شاد باشی تا این حس ب بچت القا بشه که مادر جوون و شادی دارم

با دخترتم حرف بزن بگو من پیر نشدم که قراره یه عمر طولانی کنارت داشته باشم

مشاوره هم ببرش

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

😂یادش بخیر من دقیقا ۶ سالم یه شب رفتم تو حیاط ای گریه میکردم ای گریه میکردم بابام اومد دنبالم دید کز کردم سرمو گرفت به سینه گفت بابا چی میخوای چی شده گفتم دوستم گفته تو و مامان موهات سفید بشه میمیرین خدا رحمتش کنه موهاش سفید نشد اما ... 

عزیزم این بخشی از رشد بچه اته نگران نباش خیلی قشنگ با کلمات زیبا در مورد این مسائل باهاش حرف بزن بهش امنیت بده

بعضی وقتا عمدا میبازی که فقط از بازی بیای بیرون

دخترتون وسواس فکری گرفته

منم این مشکلو داشتم تو طول درس خوندنم حتی بعضی جاها منو از درس خوندن انداختم

خودتون بشینید باهاش حرف بزنید و با دلیل قانعش کنید 

من میدونم چه سختی داره میکشه 

الان دست خودش نیست ولی فکرایی میاد تو ذهنش که اصلا منطقی نیستن ولی نمیتونه بهشون فکر نکنه

من خیلی دعا خوندم 

باهاش زیاد وقت بگذرونید که منزوی نشه مثل من 

ببرش مشاوره یا ب خودت برس باهم برید بیرون برقصید و... سعی کن خودتو هم سن و سال و همبازیش نشون بدی

منوببینی اینارونمی گی

اصلا کمتراز سنم نشون می دم

اصلاهرچی بخواد براش فراهم می کنم

خودمم خوشگل وپرانرژیم نمی دونم چرااینطوری می کنه

عزیزم احتمالا فیلم یا سریالی دیده که تو اون شخصیت داستان ،مادرشو از دست داده و دخترتون باهاش همزادپنداری کرده و ترسیده ،بزرگش نکن. بچس ،منم بچگیام همش از جنگ میترسیدم نمیدونم چرا ،همش فکر میکردم قراره تو خونمون بمب بندازن بترکه ،هر وقت میرفتم حیاط استرس میگرفتم 😑نمیدونم چرا ،ولی طبیعتا یه دلیلی داشته

کاربری قبلیمو جوگیرشدم ترکوندم   پشیمون شدم دوباره اومدم  دوستتون دارمممم عشقولیای من  
دخترتون وسواس فکری گرفته منم این مشکلو داشتم تو طول درس خوندنم حتی بعضی جاها منو از درس خوندن انداخ ...

اصلا منزوی نیست

اهل گردش وتفریحه

رودبرای خودش دوست پیدا می کنه

خیلی پرانرژییه

فقط یه بار باباش بهش گفته یه روزی هممون پیر می شیم

منوببینی اینارونمی گی اصلا کمتراز سنم نشون می دم اصلاهرچی بخواد براش فراهم می کنم خودمم خوشگل وپر ...

اون بچست اینجوری نمیبینتت ک این حرفارو میزنه یکم باش شیطونی کن بچه شو باهاش تا پیر نبینتت