2821
2789
عنوان

چاقییییییییی

106 بازدید | 10 پست

سلام من قدم 161

وزنم 81

الان راضیم از خودم ولی ازین میترسم بیشتر بشه 

هرچقدم تلاش میکنم ک کمتر بخورم نمیتونم خیلی واسم سخته

فعالیتمم ب خاطر.کرونا ک بیرون نمیرم کمه 

باشگاهم تعطیله

جرعت ونمیکنم پول عمل رو هم ندارم

راهی نیست واس لاغری؟

مث دمنوشی چیزی

im sad🥀💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم بنظرت با دمنوش اين  اضافه وزن كم ميشه؟!

كالري شماري كن اصلا گشنگي نميكشي خيلي ام راحته تو خونه ام ورزش كن

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

کم خوری و ورزش سبک میتونی تو سه ماه بیست کیلو کم کنی یه لباسی یا عکسی که لاغر تر از خودت هست جلو چشمت بزار انگیزه بشه هر روز ببینیش و کم بخوری و پیاده رویتو کنی و برقصی و نرمش کنی حرکت شکم بری بسه یا بازم بگم😍

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
شام و برنج نخور منم قد و وزنم تقریبا مثل توعه باید حتما تا دوماه دیگه بیست کیلو کم شم 😔

خيلي اشتباهه وعده اي رو حذف كرد

دو ماهه ٨ كيلو كم ميشه عزيزم

ماهي ٤ كيلو يعني هفته اي ١ كيلو نرماله

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

خيلي اشتباهه وعده اي رو حذف كرد دو ماهه ٨ كيلو كم ميشه عزيزم ماهي ٤ كيلو يعني هفته اي ١ كيلو نرمال ...

اره درسته کاملا

اما مجبورممم مجبور باید برسم به ۶۰😭

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir
اره درسته کاملا اما مجبورممم مجبور باید برسم به ۶۰😭

عزيزم هر كار كني بازم دو ماهه واقعا نميشه خودتو كه نميخواي داغون كني

من وزنم خيلي بالا بود دو ماهو نيمه  اول رژيم خيليييي كم ميخوردم هر روزم تي ار ايكس ميرفتم كلا تو دو ماهو نيم ١٢ كيلو كم شدم

عزيزم هر كار كني بازم دو ماهه واقعا نميشه خودتو كه نميخواي داغون كني من وزنم خيلي بالا بود دو ماهو ...

عجب... انشاله منم بتونم ۱۲/۱۳ کیلو هم کنم خودش خیلی خوبه برام ، ممنونم ازت 

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir
عجب... انشاله منم بتونم ۱۲/۱۳ کیلو هم کنم خودش خیلی خوبه برام ، ممنونم ازت 

ميتوني عزيزم مطمئن باش

از همين حالا شروع كن

حتما تاپيك بامدادخمارو بخون واسه لاغريه

اسمشو سرچ كن برو تاپيك لاغريشو بخونو شرك كن

من با اون تونستم ٢٩/٣٠ كيلو كم كنم

ورزشم حتما كن تو خونه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز