77hamta مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 750 عنوان چاقییییییییی 106 بازدید | 10 پست سلام من قدم 161وزنم 81الان راضیم از خودم ولی ازین میترسم بیشتر بشه هرچقدم تلاش میکنم ک کمتر بخورم نمیتونم خیلی واسم سختهفعالیتمم ب خاطر.کرونا ک بیرون نمیرم کمه باشگاهم تعطیلهجرعت ونمیکنم پول عمل رو هم ندارمراهی نیست واس لاغری؟مث دمنوشی چیزی im sad🥀💙 1400/02/13 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 2973 شام و برنج نخور منم قد و وزنم تقریبا مثل توعه باید حتما تا دوماه دیگه بیست کیلو کم شم 😔 پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 14248 عزيزم بنظرت با دمنوش اين اضافه وزن كم ميشه؟!كالري شماري كن اصلا گشنگي نميكشي خيلي ام راحته تو خونه ام ورزش كن
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8309 کم خوری و ورزش سبک میتونی تو سه ماه بیست کیلو کم کنی یه لباسی یا عکسی که لاغر تر از خودت هست جلو چشمت بزار انگیزه بشه هر روز ببینیش و کم بخوری و پیاده رویتو کنی و برقصی و نرمش کنی حرکت شکم بری بسه یا بازم بگم😍 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 14248 شام و برنج نخور منم قد و وزنم تقریبا مثل توعه باید حتما تا دوماه دیگه بیست کیلو کم شم 😔 خيلي اشتباهه وعده اي رو حذف كرددو ماهه ٨ كيلو كم ميشه عزيزمماهي ٤ كيلو يعني هفته اي ١ كيلو نرماله
daz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 2973 خيلي اشتباهه وعده اي رو حذف كرد دو ماهه ٨ كيلو كم ميشه عزيزم ماهي ٤ كيلو يعني هفته اي ١ كيلو نرمال ... اره درسته کاملااما مجبورممم مجبور باید برسم به ۶۰😭 پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 14248 اره درسته کاملا اما مجبورممم مجبور باید برسم به ۶۰😭 عزيزم هر كار كني بازم دو ماهه واقعا نميشه خودتو كه نميخواي داغون كنيمن وزنم خيلي بالا بود دو ماهو نيمه اول رژيم خيليييي كم ميخوردم هر روزم تي ار ايكس ميرفتم كلا تو دو ماهو نيم ١٢ كيلو كم شدم
daz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 2973 عزيزم هر كار كني بازم دو ماهه واقعا نميشه خودتو كه نميخواي داغون كني من وزنم خيلي بالا بود دو ماهو ... عجب... انشاله منم بتونم ۱۲/۱۳ کیلو هم کنم خودش خیلی خوبه برام ، ممنونم ازت پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 14248 عجب... انشاله منم بتونم ۱۲/۱۳ کیلو هم کنم خودش خیلی خوبه برام ، ممنونم ازت ميتوني عزيزم مطمئن باشاز همين حالا شروع كنحتما تاپيك بامدادخمارو بخون واسه لاغريهاسمشو سرچ كن برو تاپيك لاغريشو بخونو شرك كنمن با اون تونستم ٢٩/٣٠ كيلو كم كنمورزشم حتما كن تو خونه