راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
كالري شماري كن اصلا گشنگي نميكشي خيلي ام راحته تو خونه ام ورزش كن
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
کم خوری و ورزش سبک میتونی تو سه ماه بیست کیلو کم کنی یه لباسی یا عکسی که لاغر تر از خودت هست جلو چشمت بزار انگیزه بشه هر روز ببینیش و کم بخوری و پیاده رویتو کنی و برقصی و نرمش کنی حرکت شکم بری بسه یا بازم بگم😍
شام و برنج نخور منم قد و وزنم تقریبا مثل توعه باید حتما تا دوماه دیگه بیست کیلو کم شم 😔
خيلي اشتباهه وعده اي رو حذف كرد
دو ماهه ٨ كيلو كم ميشه عزيزم
ماهي ٤ كيلو يعني هفته اي ١ كيلو نرماله
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
اره درسته کاملا اما مجبورممم مجبور باید برسم به ۶۰😭
عزيزم هر كار كني بازم دو ماهه واقعا نميشه خودتو كه نميخواي داغون كني
من وزنم خيلي بالا بود دو ماهو نيمه اول رژيم خيليييي كم ميخوردم هر روزم تي ار ايكس ميرفتم كلا تو دو ماهو نيم ١٢ كيلو كم شدم