2777
2789

بااینکه زندگیمو دوس داشتم شوهرمم همینطور با کلی ارزو با کلی امید با کلی مخالفت زنش شدم ولی دیگه چاره ای جز جداشدن ندارم ۸ سال تمام خیاانت کرد وکتکم زد فحشم داد چاقو گذاشت رو گلوم .منم  دیگه بریدم رفتم ک تموم کنم گف چهارشنبه زنگ میزنم بیاد توافقی جدابشین اگه نشد اقدام میکنی به طلاق که برام نزدیک ۲۰ میلیون تموم میشع گف اگه اخرش ادم شد و حق طلاق داد  میذارم بری خونش وگرنه حدایی بهترین راهه .توروخدا برام دعا کنین تو این شب عزیز حالم خیلی خرابه 😔😔😔خدا از خواهرشوهرمم نگذره تو تاپیکام هی که چقد زندگیمو جادو کرد خدایا تو این شب عزیز میسپارمت به خودت زندگی منو بد بهم زدن خودت جوابشونو بده😔😔😔

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

چرا با این شرایط زندکیتو دوس داشتی؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

هرچی ب صلاحته پیش بیاد برات

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم هرچی خیره و بهترینه همون واست پیش بیاد 

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
چرا با این شرایط زندکیتو دوس داشتی؟

نمیدونم😔خیلی تلاش کردم زندگیمو نجات بدم ولی نشد اخرش دخترم شد بچه طلاق 😔💔

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
نمیدونم😔خیلی تلاش کردم زندگیمو نجات بدم ولی نشد اخرش دخترم شد بچه طلاق 😔💔

بمیرم الهی

برات دعا میکنم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

ب این فکر کم شوهرت دست بزن داشت و قراره جدا شی و آزاد شی 

کسی ک دست بزن داره حقش هیچیه 

خشحال باش ک داره تو رو از دست میده چون دبگ مثل تو گیرش نمیاد و همیشه غصه میخوره 

تو اونو از دست ندادی چون بهترش هست عزیزم 

اون تو رو از دست داد ک براش بهترین بودی 

زندگی نو و قشنگی برا خودت بساز نزار بعد طلاق هم آدم ناراحتی باشی