2777
2789
عنوان

تغییر باور

3611 بازدید | 16 پست

سلام من امروز خیلی هیجان زده شدم 

انقدر فکر کردم به این نتیجه رسیدم که باید با تغییر باور زندگیمو متحول کنم

اما

بلد نیستم چی جوری باورامو عوض کنم شما چیزی میدونید 

می خوای باوراتونو در چه جهتی تغییر بدین . 

باوراتون چیه ؟ با ذکر مثال توضیح دهید 🤗🥰

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تکرار تکرار تکرار  ،چند دقیقه قبل خواب چیزی رو که میخای باور کنی چند بار تکرار کن و تصور کن که همونطوری که میخای هستی و بخواب 

روند تغییر باور از شصت  تا ۳۶۴ روزه باید مداومت داشته باشی 

می خوای باوراتونو در چه جهتی تغییر بدین .  باوراتون چیه ؟ با ذکر مثال توضیح دهید 🤗🥰

در جهت مثبت دیگه

کوچیک کوچیکش اینه من خودمو زیبا میدونستم

اما شوهرم و خانوادش مدام میگفتن من زشتم الان خیلی زشت شدم 

يا قبل از ازدواجم موهامو فر کرده بودم فردای عروسی تا شونه کوتاه کردم بعد توجه وتعریف شوهرم از هرکی موهاش بلند بود میدیدم دیگه 7 ساله موهام به دلایل مختلف از سرشونه بلندتر نمیشه 

کلا زندگیم خیلی به سمت های که نمیخوام رفته صبح به این نتیجه رسیدم خودم وقتی تمام چیزای ریزو درشت و عامل میدونم چی جوری توقع چیز خوب داشتم در صورتی که عامل هر علتی خداست

تکرار و گسترش باور های جدید  تغییر اولش آسونه ،تعهد ادامه دادن مهمه ،انقدر ادامه باید داد که ب ...

آفرین دیماه یه باور عوض کردم سریع نتیجه دیدم بعد خودمو مستحق و لایق ندونستم ادامه ندادم

هر چقدر بیشتر تکرار کنی بهتره اما بهترین زمانش  شبا قبل خواب و صبح ها بعد از بیدار شدنه

ممنونم عزیزم 

من میخوام کلا زندگیم عوض کنم همشو 

باید دونه دونه جلو برم یا همش باهم میشه

آفرین دیماه یه باور عوض کردم سریع نتیجه دیدم بعد خودمو مستحق و لایق ندونستم ادامه ندادم

خیلی جالبه این مطلب من تازه شنیدم از یک روانشناس اینکه حتی ذهن ما یه محدوده ای داره از هر چیزی (باور ها،موفقیت ها و....)اینو خودمون تعیین کردیم واگر ببینه یه چیزی فراتر داره میرسه خودش شروع میکنه به سرکوب کردن ،ایشون میگفتن همیشه باید سعی کنی هی این ظرف بزرگتر کنیم تو ذهنمون 

فکر کنم اینکه گفتید مستحق ندونستید خودتو نو به این موضوع برمیگرده،البته من خودمم قبلا کار شما رو کردم و فهمیدم ریشه اش به همین ظرفیت ذهنم برمیگرده

اگر دوست داشتید پیجشون اینهsepicoachingروانشناس معنوی هستند از آمریکا 

ممنونم عزیزم  من میخوام کلا زندگیم عوض کنم همشو  باید دونه دونه جلو برم یا همش باهم میشه

ببین عزیزم   میتونی از مهم هاش شروع کنی مثلا باور لیاقت داشتن  خب خیلی چیزا رو در بر میگیره  ، اما نمیدونم واقعا   ک آیا میشه همه ی باورها رو با هم عوض کرد یا نه ولی احتمالا به تلاش خودت بستگی داره

در جهت مثبت دیگه کوچیک کوچیکش اینه من خودمو زیبا میدونستم اما شوهرم و خانوادش مدام میگفتن من زشتم ...

سابلمینال افزایش اعتماد به نفس رو گوش بدین . با هندزفری حتما گوش بدین . توی گوگل سرچ کنید از این سابلمینال ها دانلود کنید . روی ضمیر ناخودآگاهتون تاثیر میذاره . و به مرور بهتر می شید . حتی سابلمینال رشد مو و زیبایی هم هست . 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.