2777
2789
شما کاربری دومش هستین تو کدوم پیام نوشتم، اسکرین بدید؟  اگه گفتم بی ارزش پس چرا به بقیه پيشنه ...

نمیدونم خودتون بگیدچرا حرفاتون ضدونقیض داره 

میگید ارز بی ارزشی مثه کاردانو بعدبه بقیه پیشنهادمیدید عجیبه

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
پیام قبلی ناقص اومد، این یکی کامل  خط به خط پیام  کاربر : به نظرت تا ۲۰ روزه ...

ازنظرشما کم ارزش وارزون جفتش یکیه؟!!اگه میخواستی بگی ارزون نباید میگفتی کم ارزش ..کم ارزش معنیش اززمین تاآسمون فرق میکنه

من که راضی نیستم تهمت زدی بهم

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازنظرشما کم ارزش وارزون جفتش یکیه؟!!اگه میخواستی بگی ارزون نباید میگفتی کم ارزش ..کم ارزش معنیش اززم ...

مهم نیست، چون فقط ایشون و شما حرف منو متوجه نشدین 

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
مهم نیست، چون فقط ایشون و شما حرف منو متوجه نشدین 

بقیه هم چون واردنبودن چیزی نگفتن

بقیه هم چون واردنبودن چیزی نگفتن

فقط شما با 2 کاربری که دارین متوجه شدید، شما از ابر تحلیلگرها هستین، بقیه چیزی از ارز نمیدونن

بقیه متوجه حرفم شدن و فهمیدن چی گفتم 

سلام وقت بخیر ،من میخوام تازه وارد بشم با سرمایه ۱ ملیون ، بنظرتون چی بخرم کاردانو خوبه ؟

سلام‌ 

شبتون دلنشين 

کاردانو و دات و بایننس کوین، برای بلند مدت خوبه، اگه احتياجی ندارین سریع و در کوتاه مدت به سوددهی برسین، کاردانو عالیه، اما اگه میخواین تو کوتاه مدت سود کنید ارزهای دیگه ای باید بگیرین 

سلام‌  شبتون دلنشين  کاردانو و دات و بایننس کوین، برای بلند مدت خوبه، اگه احتياجی ندارین ...

مثل چه ارزی ؟ من زیاد اهل ریسک نیستم دنبال اینم هر ماه یه مبلغی بخرم مثلا ته سال برای مراسم عروسی م ازش استفاده کنم اما سود اور باشه 

مثل چه ارزی ؟ من زیاد اهل ریسک نیستم دنبال اینم هر ماه یه مبلغی بخرم مثلا ته سال برای مراسم عروسی م ...

مثل همین بیت کوین، اتریوم، لایت کوین، دش کوین، ایاس، تتا، اینا برای کوتاه مدت خوبه 

سلام . من تازه این تاپیک ارز دیجیتال رو دیدم، نظرتون در مورد خرید الان چیه ؟!؟ راهنمایی دارین؟؟؟&nbs ...

سلام‌، الان وقت خوبی برای خرید هر ارزی هست 

ریزش ها تموم شده و نمودار صعودی است، الان بهترین فرصت برای خرید 

سلام‌  شبتون دلنشين  کاردانو و دات و بایننس کوین، برای بلند مدت خوبه، اگه احتياجی ندارین ...

سلام شبتون بخیر 

لطف میکنید راجب اتریوم کلاسیک و ریپل و بایننس تحلیل تونو بگید 

من تو سود بودم واز سودم کم شده و تقریبا ریپل و بایننس از اسل پولم هم رفت 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.