2777
2789
سلام شبتون بخیر  لطف میکنید راجب اتریوم کلاسیک و ریپل و بایننس تحلیل تونو بگید  من تو سو ...

سلام‌، شبتون بخیر 

تو این مدت همه ضرر کردن و فقط شما تنها نیستین، عده ای از سود ضرر کردن و عده‌ای دیگر از اصل پول 

هفته گذشته خبرهایی درباره ریپل پخش شد که جمعه گذشته دادگاه داشته و اگر دادگاه رو پیروز میشد، قیمتش به 3 دلار می‌رسید، اما هیچ خبری از دادگاه پخش نشد و مشخص نشد پیروز شد یا نه 

اترکلاسیک هم در بلند مدت به سوددهی می‌رسد و کف قیمتش در روزهای اخیر یک میلیون و هشتصد بوده و اوج قیمتش چهار میلیون و سیصد است 

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم. کدوم صرافی ها بهترن؟؟؟ 

من بيشتر با صرافی های ایرانی کار کردم با خارجی کار نکردم از ایرانی ها :صرافی والکس، نوبیتکس، رمزینکس، اکسچنج رو پیشنهاد میدم

فقط شما با 2 کاربری که دارین متوجه شدید، شما از ابر تحلیلگرها هستین، بقیه چیزی از ارز نمیدونن بقیه ...

ازشما میترسم بگم دوتاکاربری دارم یانه من همینموبس..

من ادعایی ندارم شماکه ادعا داری ومتوجه اشتباهت میشی حتی حاظرنیستی درستش کنی اصلاانتقادپذیرنیستین

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
ازشما میترسم بگم دوتاکاربری دارم یانه من همینموبس.. من ادعایی ندارم شماکه ادعا داری ومتوجه اشتباهت ...

من نوشتم کم ارزش، ارزون قیمت، با قیمت کم 

اون کاربر دنبال ارز ارزون بود، بهشون کاردانو رو پیشنهاد دادم که ارزون هست بگیرن، به غیر از شما با 2 کاربری تون، افراد دیگه ای هم، هستند که از ارز دیجیتال بدونن و تو این کار هستن و حرف منو متوجه شدن، شما شما نمیخواین بفهمین، اون مسئله دیگس 

من نوشتم کم ارزش، ارزون قیمت، با قیمت کم  اون کاربر دنبال ارز ارزون بود، بهشون کاردانو رو پیشن ...

هی میگی دوتاکاربری که چی بشه😝😝 گفتم من همینموبس

بعدم اگه میخواستیدبگید ارزون قیمت کم ارزش نمی گفتید چون قیمت وینک کجا قیمت کاردانوکجا همچین بهم نزدیکم نبودکه مثال بزنیدش..اون خانمم اصلانگفته بودارز ارزون میخوام فقط یه چیزی راجع به وینک پرسید 

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
هی میگی دوتاکاربری که چی بشه😝😝 گفتم من همینموبس بعدم اگه میخواستیدبگید ارزون قیمت کم ارزش نمی گفت ...

فقط شما با کاربری هاتون دارین بحث بیخود می کنین، کسی دیگه بحث بیخود نمیکنه و خودش رو عقل کل و تحلیلگر بزرگ معرفی نمیکنه

فقط شما با کاربری هاتون دارین بحث بیخود می کنین، کسی دیگه بحث بیخود نمیکنه و خودش رو عقل کل و تحلیلگ ...

سلام روزتون بخیر 

ببخشید به نظر شما الان وقت خرید کاردانو هست؟ برای هولد 2 ساله 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
سلام روزتون بخیر  ببخشید به نظر شما الان وقت خرید کاردانو هست؟ برای هولد 2 ساله

سلام

وقت بخیر

چرا که نه، امروز روز خرید هر ارزی هست، امروز تا میتونید بخرید که این فرصت دیگه تکرار نمیشه، بخرید و هولد کنید

سلام وقت بخیر چرا که نه، امروز روز خرید هر ارزی هست، امروز تا میتونید بخرید که این فرصت دیگه تکرار ...

10 تومن دارم همشو کاردانو بخرم؟ یا 5 تومن کاردانو 5 تومن اتریوم؟ 

ممنون که وقت میزارین جواب میدین 🌹🙏

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
10 تومن دارم همشو کاردانو بخرم؟ یا 5 تومن کاردانو 5 تومن اتریوم؟  ممنون که وقت میزارین جواب می ...

4 تومن بیت بخرین

3 تومن اتریوم

1.500 کاردانو

1.500 دات