2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب🤒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 9582 بازدید | 329 پست
اره یکی گفت😑😑😑😂😂😂😂اه حالم خیلی بدشدکاش نمیومدم تواین تاپیک توکه حامله ای چطوراومدی😂😂

منم حالم بد شد اصلا ولی هی دارم میخونم😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من ادم باید دوست و رفیق همه چیز شوهرش باشه  درسته کار درستی نیس ولی خب لابد نگه داشتنش سخت ...

اره عزیزم صمیمی بودن و رفیق بودن جای خود ولی اینکه شوهرادم همیشه حس کنه یه خانوم ترو تمیزو باکلاس داره یه چیزدیگه اس..منظورم اینه نگه اره دیگه شوهرمه هرجور بپوشم راه برم غذا بخورمو....دیگه مهم نیس

امضات😍 برای منم دعا کن منم مامان شم

چشمم عزيزم انشالله به زوودي ميشي❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دمت گرم روزه بودم کلی خندیدم 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فک  کردم اسیه  گفتم دمت گرم کلی خندیدم  خخخخخخخخ

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
من میگم حداقل کمش کن

😂😂😂😂😂

@zooyaa    

😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا