بچه ها با ی شوهر بی ملاحظه چیکار کنم همش بو میده صدا میده تو خواب نمیدونم چجوری بهش بفهمونم کارش زشته تازه ازدواج کردیم کاش فقط تو خواب بود تو بیداریم از این کارا میکنه و میخنده میگه دوس داشتی!! میره دستشویی صدای زور زدنش میشنوم من چندشم میشه ب کی بگم😔😪
بنظر من ادم باید دوست و رفیق همه چیز شوهرش باشه درسته کار درستی نیس ولی خب لابد نگه داشتنش سخت ...
اره عزیزم صمیمی بودن و رفیق بودن جای خود ولی اینکه شوهرادم همیشه حس کنه یه خانوم ترو تمیزو باکلاس داره یه چیزدیگه اس..منظورم اینه نگه اره دیگه شوهرمه هرجور بپوشم راه برم غذا بخورمو....دیگه مهم نیس
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍